fbpx

Freelance Project Assistant

terug naar overzicht
23/07/2024

Voor een sterke onderneming regio Kortrijk, zijn we op zoek naar een tweetalige (Tjechisch-Nederlands) Freelance Project Assistant.

Je bent een enthousiast multitalent. Mensen begeleiden, events organiseren en administratie aanpakken. Geen to do is jou te veel om je doel te bereiken. Je bent het aanspreekpunt van exposanten, zet sublieme events in de steigers en tackelt administratie als een echte pro.

Als Freelance Project Assistant voor onze Tsjechische edities vorm je één team met de Exhibition Managers.


Jouw taken:

  • Je beheerst zeer goed de Tjechische & Nederlandse taal. Je beantwoordt vakkundig telefoons van klanten, regelt de administratie tot in de puntjes en pent aantrekkelijke teksten neer. Met andere woorden: jij bent de niet zo stille kracht achter de schermen.
  • Je bent het aanspreekpunt voor onze exposanten: je begeleidt hen in hun algemene en technische voorbereiding, zorgt voor de facturatie, je bent de draaischijf op het beurssecretariaat tijdens de beurzen en de altijd aanwezige ‘stem’ om inkomende en uitgaande telefoons aantrekkelijk te verzorgen.
  • Je speelt een sterke ondersteunde rol bij de organisatie van events. Je levert hapklare brieven, rapporten en presentaties.

Skills

Waarom kiezen voor deze opdracht

  1. Dynamisch team
  2. Internationale omgeving
  3. Tjechische kennis must

Extra info

Regio: Kortrijk
Beschikbaarheid: 2 Dag(en) per week
Looptijd: 50 weken
a186N000005IjOXQA0 West Flanders

    Is deze freelance job iets voor jou? Vul snel je gegevens in en druk op solliciteer!












    Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

    Download the GIGHOUSE app