fbpx

Sarah

UX-/UI-Designer

Mijn naam is Sarah Dullens, maar velen kennen mij als Graphista. Ik ben een ervaren designer met een diepe passie voor grafisch ontwerp zowel in digitale als in print media. Met meer dan 10 jaar ervaring op mijn naam, breng ik een schat aan kennis en expertise in elke opdracht. Mijn reis in de wereld van grafisch ontwerp begon in 2013, toen ik als consultant verschillende werkplekken en projecten mocht ervaren. Deze periode, die duurde tot 2016, bood mij de kans om te werken in diverse rollen - van ontwerper bij communicatiebureaus tot webmaster bij supermarktketens. Hoewel deze ervaringen buitengewoon leerrijk waren, realiseerde ik me dat ik meer voldoening haalde uit het persoonlijk vormgeven van projecten. Dit leidde tot de geboorte van Graphista. Sinds 2016 ben ik als freelancer betrokken bij een breed scala aan projecten, waarbij ik mijn vaardigheden in zowel digitale als print media voortdurend heb kunnen inzetten en verfijnen. Gedurende deze tijd heb ik het privilege gehad om samen te werken met een indrukwekkende lijst van klanten, waaronder Epos Vlaanderen, Veritas, Pirani Publishing, Garcia Live, DPG Media, en Toerisme Vlaanderen. In 2020 nam ik de rol van projectmanager op mij bij IO en Volta. Ik beheerde budgetten en planningen voor WordPress en Shopware projecten bij het ‘Interactive Studio’ team en leidde Drupal websiteprojecten bij Volta. Deze rollen versterkten mijn plannings- en organisatievaardigheden, waardoor ik projecten efficiënt kan leiden en beheren.

Kapellen
Beschikbaar vanaf: 17 maart 2024
4 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

EngelsNederlandstaligWebdesignWordPressProjectplanningOntwerpconceptenUIIllustratorInDesignPhotoshopSASSJavaScriptResponsive WebsitesHTML/CSSGebruikerservaringWireframesUXAdobe XD

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik je voor aan Sarah uit Kapellen, een afgestudeerde in Grafisch Ontwerp (Master). Na haar afstuderen vond ze snel werk als consultant in grafisch ontwerp en webdesign. Door haar affiniteit met projectmatig werk besloot Sarah de sprong te wagen naar het freelance bestaan. Al 8 jaar is ze actief als freelancer, hoewel niet altijd voltijds, aangezien ze gedurende 3 jaar in loondienst werkte als projectmanager en webprojectmanager. Nu is ze echter vastbesloten om haar eigen opdrachten te kiezen en keert ze volledig terug naar het freelance bestaan als hoofdactiviteit.

 

Sarah  in ’t kort:

🤝 10 jaar ervaring binnen de grafische sector

🔎 Zoekt tijdelijke functies webdesign – grafisch ontwerp

🌍 Nederlands ( zeer goed), Frans ( basis tot goed), Eng (goed)

🏡 Kapellen

💰 Tarief: 440€/ dag ( opdracht 8u/dag) of €65/u  ( excl brokersfee van GIGHOUSE 24%)

🏃🏻‍ 3-4 dagen/week  

❤️ Sarah is een rustige persoon, eerder introvert van aard. Hoewel ze graag onder mensen is, voelt ze zich comfortabeler op de achtergrond en vermijdt ze graag de aandacht. Ze geniet van sociale interacties, maar zal eerder luisteren dan het middelpunt van gesprekken zijn. Haar kalme en bedachtzame karakter straalt een gevoel van rust uit, en ze waardeert vaak diepgaande gesprekken en één-op-één interacties boven grote groepsbijeenkomsten.

 

Jobinhoudelijk:

-       Grafisch ontwerp: ontwerpen van een huisstijl, flyers, affiches, …

-       Webdesign: opstarten van nul specialisatie in Wordpress.

-       UX -design Wordpress.

-       Offertes, planning en budget van webprojecten.

-       

Software programma’s: Photoshop, Indesign, Illustrator, XD, HTML/CSS, Javascript, PHP,

Sketch, Figma, Miro, Adobe XD, Drupal, Wordpress, Webflow 

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000nWFviQAG Sarah