fbpx

Hallo! Mijn naam is Gina, ik woon in Olen en ik ben op zoek naar mijn eerste opdracht als freelancer. Ik heb tot nu toe enkel in loondienst gewerkt, voornamelijk in de uitzendsector. Zo heb ik de voorbije zes jaar bij Konvert Construct gewerkt, waar ik een uitdagend en gevarieerd takenpakket mocht uitvoeren. Ik zou nu graag op zelfstandige basis werken, ongeveer drie à vier dagen per week. Ik ben onmiddellijk beschikbaar, en heb een wagen ter beschikking. Idealiter werk ik deels bij de klant, en deels van thuis uit. Maar uiteraard is dit helemaal bespreekbaar! Ook het aantal dagen is bespreekbaar. Mijn expertise situeert zich voornamelijk in de HR: werving, selectie, onboarding, talentmanagement, HR-beleid uitwerken, payroll via EasyPay (paritair comité 124 en 200), administratie, planning, .... Ik sta zeker ook open voor een meer uitvoerende opdracht. Bijvoorbeeld: administratief bediende, managementassistent, internal sales, ... Deze job heb ik ongeveer vijf jaar gedaan bij ARC Herentals. Alvast bedankt voor jullie reactie!

Olen
Beschikbaar vanaf: 1 januari 1700
4 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Internal SalesPhotoshopEasypayPersoneelsadministratieOfficemanagementTalent ManagementHR AdviesfunctieManagementWerving En SelectieSociale MediaHuman ResourcesTalent AcquisitionRecruitmentprocesRekruteringHR

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Gina uit Olen, een professional met een achtergrond in Toegepaste Psychologie en maar liefst 18 jaar werkervaring, waarvan 13 jaar exclusief binnen het domein van HR en 5 jaar als office manager.

 

Gina hecht veel waarde aan haar eigenheid en heeft besloten om als freelancer te starten in het veld van HR en administratie. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest binnen HR en met 5 jaar ervaring als office manager, heeft ze de keuze gemaakt om haar eigen weg te volgen en niet langer in dienstverband te werken.


Gina in ’t kort:

🤝 18 jaar ervaring binnen HR en administratie

🔎 Zoekt functies als HR officer, HRBP, office manager, administratief bediende  

🌍 Nederlands, Frans (goed), Engels ( goed)  

🏡 Olen

💰 Uurtarief: 55€/u ( excl. brokersfee van GIGHOUSE)  

🏃🏻‍ 4-5 dagen/week  

❤️ Gina uit Olen kan worden beschreven als iemand die oog heeft voor werk, een echte people manager en streeft naar het behouden van haar eigenheid. Ze staat bekend om haar altijd aanwezige glimlach en gedijt in een werkomgeving die gekenmerkt wordt door afwisseling en diversiteit.

 

Jobinhoudelijk:

Administratie:  

-       Verwerking van de mailbox.

-       Klachtenbehandeling.

-       Agendabeheer voor de accountmanagers.

-       Telefonie.

-       Prospectie via telefoon. ( koud) 

HR:

-       Recruitment van algemene bedienden en arbeidersprofielen binnen de bouwsector.

-       Opleiding nieuwe medewerkers.

-       Introductie van opleidingen.

-       Team aansturen ( 2-6 personen)

-       Prospecteren.

-       Budgetten bewaken.

-       Strategisch nadenken over personeelsbeleid.

-       HR Administratie: uitbetaling lonen met Easypay

-       Kennis van sociale wetgeving.

-       Evaluatiegesprekken en groeigesprekken.  

-       … 

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000nVJUVQA4 Gina