fbpx

Steve

Administratieve hulp

Meer dan 20 jaar actief binnen administratieve/boekhoudkundige omgeving. Ervaring met GL- AR - AP, algemene administratie, HR administratie... in verschillende de software pakketten (Lisa, EVA, Venice, SAP...)

Menen
Beschikbaar vanaf: 23 maart 2024
2 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Administratieve OndersteuningBeheer ERPData InputFinanciële AnalyseOperationele AnalyseP&L Interpreteren En OpmakenVariantie AnalyseAccountingBankuitreksels BoekenBoeken & Verwerken Van Financiële GegevensInterco reconciliationKwartaalafsluitingMaandafsluitingOpvolgen Over Te Dragen Kosten​Periodieke Rapportering Begroting & Jaarresultaten  ​Beheren FacturatieflowControle FacturenInboeken FacturenOpmaken FacturenBetalingsaanmaningen VersturenOpvolgen OrdersVerwerken BestelbonnenBetalingen Uitvoeren LeveranciersFactuurverwerking LeveranciersControlling

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Steve is een zeer ervaren professional die meer dan 20 jaar actief is geweest binnen de administratieve en boekhoudkundige omgeving. Zijn brede ervaring strekt zich uit over verschillende aspecten van administratie, waaronder General Ledger (GL), Accounts Receivable (AR), Accounts Payable (AP), algemene administratie, en HR-administratie. Steve is een waardevolle aanwinst voor elk team dat op zoek is naar een deskundige op het gebied van financiële en administratieve processen.


Een van de opvallende kenmerken van Steve is zijn diepgaande kennis van diverse softwarepakketten die worden gebruikt in de financiële en administratieve sector. Hij heeft gewerkt met software zoals Lisa, EVA, Venice, SAP, en meer. Deze ervaring stelt hem in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende systemen en efficiënt te werken met de tools die het beste aansluiten bij de behoeften van zijn werkgever.


Steve's expertise in General Ledger (GL) betekent dat hij goed thuis is in het bijhouden van financiële gegevens, het opstellen van financiële overzichten en het zorgen voor nauwkeurige rapportage. Hij begrijpt het belang van het bijhouden van financiële transacties en het waarborgen van compliance met boekhoudkundige normen en voorschriften.


Daarnaast heeft Steve ervaring met Accounts Receivable (AR) en Accounts Payable (AP), wat hem in staat stelt om efficiënt om te gaan met facturering, betalingen, en het beheer van openstaande rekeningen. Hij is bekwaam in het identificeren en oplossen van eventuele discrepanties in financiële gegevens.


Steve heeft ook expertise opgebouwd in algemene administratie, waarbij hij heeft bijgedragen aan het stroomlijnen van interne processen en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Zijn vermogen om zowel strategisch als operationeel te denken, maakt hem waardevol voor het identificeren van kansen voor procesverbetering en kostenbesparing.Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000N9AebQAF Steve