fbpx

Evelyn

Zelfstandige zonder personeel

Ik ben Evelyn: Wereldreiziger, ondernemer, avonturier en gepassioneerd door het leven. Ik ben zaakvoerder van De Loose Incentive Travels waarbij ik het mijn missie heb gemaakt om de pracht van reizen met zoveel mogelijk mensen te delen door middel van onvergetelijke incentive reizen voor bedrijven. In 2020 werd ik aangenomen bij Rentokil om het departement Initial weer op te starten vanuit een "excellent customer care" mindset. Hier ontdekte ik mijn liefde voor het uitwerken, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen, het opleiden van teamleden en het ontdekken en implementeren van CRM systemen. Ik voelde dat ik hier verder mee wilde waarna ik in 2022 zelfstandige werd om mijn eigen bedrijf op te richten. Daarnaast zette ik me nog enkele dagen per week op freelance basis in voor Rentokil om hen te ondersteunen met hun bedrijfsontwikkeling, opleidingen en ondersteuning van de customer care afdeling.

Boechout
Beschikbaar vanaf: 9 februari 2024
4 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

FransGastvrijheidsbrancheEngelsAnalyseren Van GegevensLinkedInVoorraadbeheersingZelfstandigProbleembeheerEfficiëntieverbeteringOpleiding GevenCoachen Van TeamCanvaServicoLeidinggevendAmadeusGoogleMicrosoft 365WordPressAdministrative SupportBedrijfsvoeringTeamontwikkeling

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Ontmoet Evelyn, een gedreven professional uit Boechout met een achtergrond in Toerisme. Haar carrière nam een onverwachte wending tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie, toen ze helaas haar baan in de toerismesector verloor. Vastberaden om zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden, vond Evelyn al snel een nieuwe kans bij Rentokil, waar ze een volledig nieuw departement heeft opgezet. In deze rol was ze verantwoordelijk voor diverse aspecten, waaronder inkoop, operationele zaken, logistiek, klantenservice en het opleiden van medewerkers. Evelyn's veerkracht en veelzijdige vaardigheden maken haar een waardevolle aanwinst voor elke organisatie.

 

Evelyn in ’t kort:

🤝5 jaar werkervaring binnen toerisme en management

🔎 Zoekt functies binnen administratie, aankoop, operationeel management, …

🌍 Nederlands/Engels ( zeer goed) , Frans ( basis tot goed), Duits ( basis)

🏡 Boechout

💰 Uurtarief: 65.63/u ( excl. brokersfee van GIGHOUSE)  

🏃🏻‍ 4 dagen/week beschikbaar

❤️ Evelyn kenmerkt zich door haar zelfstandige en proactieve werkhouding. Ze gedijt in uitdagende en gevarieerde omgevingen, waar haar sterke analytische vaardigheden tot uiting komen. Evelyn blinkt uit in het oplossen van complexe vraagstukken en neemt graag initiatief. Haar vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling dragen bij aan een aangename werkomgeving, waardoor ze niet alleen een competente professional, maar ook een gewaardeerde collega is.

 

Jobinhoudelijk:

Functie bij Rentokil:

-         Opzetten van een nieuwe divisie:

-         Producten selecteren die ze zullen verkopen.

-         Producten voorzien van codes.

-         Voorraadbeheer opstarten.

-         Verschillende processen opstarten.

-         Customer care.

-         Logistiek opvolgen en planning bij eindklanten.

-         Medewerkers zoeken en nodige opleiding geven.

-         Maandelijks rapportage naar de general manager.

-         

Good to know:

👌🏻 Opleiding Bachelor Toerisme en Recreatie.

👌🏻 Evelyn heeft haar freelance carrière gestart in 2022 en houdt zich momenteel bezig met zowel freelance opdrachten als het organiseren van incentive reizen. Als veelzijdige professional beheert ze succesvol verschillende projecten, waarbij ze haar expertise inzet om zowel als freelancer te gedijen als unieke incentive reiservaringen te creëren.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000l25FJQAY Evelyn