fbpx

David

Teamcoördinator facility

Eeklo
Beschikbaar vanaf:
dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Preventie AdviseurWarehouse ManagementLogisticsOrganisatieontwikkeling/verandermanagementSupport/maintenanceAftersalesSalesPlanningTeamLeaderSolar Energy

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met David, een veelzijdige en gedreven professional die perfect past bij een leidinggevende positie. Hij heeft steeds productieploegen begeleid, de planning gemaakt, het team gecoached…


Van januari 2023 tot juli 2023 was David werkzaam bij VANNEC Oostkamp, waar hij een belangrijke rol speelde in het projectmanagement en de klantenzorg. Hij leidde met succes grootschalige zonnepaneelprojecten, coördineerde netstudies bij Fluvius en beheerde de stabiliteitsstudies. Daarnaast bood hij waardevolle ondersteuning op het gebied van klachtenafhandeling en plande hij effectief interventies. David was ook de 'fixer' van het team, waarbij hij incorrect gedimensioneerde installaties corrigeerde en bemiddelde bij problemen met eindfacturatie.


In de periode van juli 2022 tot januari 2023 vervulde David de rol van Adviseur Groene Energie bij VANNEC Oostkamp. Zijn toewijding aan duurzaamheid en energie-efficiëntie kwam hier duidelijk naar voren. Hij begon als zelfstandige in bijberoep en groeide al snel uit tot een fulltime professional. Hij nam de leiding over het beheren van leads en agenda's, analyseerde klantbehoeften en stelde dossiers samen. David was bekwaam in het opstellen van op maat gemaakte offertes met behulp van TEAMLEADER en werkte aan grotere projecten in samenwerking met collega's.


Voorafgaand aan zijn tijd bij VANNEC Oostkamp vervulde David de rol van Assistent Operations Manager bij Lazer Lamps Ruiselede, waar hij de logistieke distributieprocessen voor Europa verbeterde en de workflow van orderpicking optimaliseerde.


Zijn ervaring reikt verder terug, naar CleanLease Oedelem, waar David als Productieverantwoordelijke en Preventieadviseur verantwoordelijk was voor het waarborgen van kwaliteit en veiligheid. Hier bewees hij zijn vermogen om een breed scala aan verantwoordelijkheden aan te pakken en te voldoen aan verschillende zoekparameters die voor hem belangrijk waren.


David begon zijn carrière bij ArcelorMittal Tailored Blanks Gent, waar hij vanaf het begin betrokken was bij het opstartproces en door de rangen opklom tot Ploegbaas. Zijn toewijding aan continue verbetering kwam tot uiting in zijn rol als TPM-piloot, waarbij hij verbeteringsvoorstellen initieerde en implementeerde. Hij nam ook een leidende rol op zich bij het verdelen en opvolgen van taken binnen zijn team.


De reis van David omvatte ook verschillende interim-posities, waarin hij zijn veelzijdigheid en leiderschapskwaliteiten liet zien door nieuwelingen op te leiden en te begeleiden.


Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000gTMyhQAG David