fbpx

Moorslede
Beschikbaar vanaf: 25 maart 2024
0 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

NauwkeurigheidStiptERPOffice 365

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

| Introductie Julie:


| Good to know:

👌🏻 Diploma of opleidingen: Administratieve professional met ervaring in boekhouding en administratie.

👌🏻 Software kennis: TopAccount, WinBooks, Exact Online, Yuki, Silverfin, Teamleader, Liantis.


| Julie in't kort:

🤝 Hoeveel jaar ervaring: Uitgebreide ervaring en expertise.

🔎 Zoekt soorten opdrachten: Administratieve en boekhoudkundige taken, optimalisatie van operationele processen.

🌍 Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels.

❤️ Sterkste troef/troeven: Positieve en energieke persoonlijkheid, gemotiveerd om een positieve impact te hebben.


| Competenties?

• Jobinhoudelijk | Administratieve en boekhoudkundige taken, softwarekennis.


• Vorige werkgevers of opdrachtgevers | Stage als fiscaal accountant, bijdragen aan diverse bedrijven en sectoren, ervaring in productie, transport en beton.


Graag stellen we je voor aan Julie, een uiterst capabele en toegewijde administratieve professional met een schat aan ervaring en expertise.


Julie heeft een uitgebreide achtergrond in boekhouding en administratie en heeft haar vaardigheden en kennis verder versterkt tijdens haar stage als fiscaal accountant, waar ze heeft bijgedragen aan diverse bedrijven en sectoren. Haar brede ervaring omvat niet alleen boekhouding, maar ook administratieve taken, aangiftes, implementatie van softwarepakketten, en het verbeteren van operationele processen.


Julie is zeer bedreven in diverse softwarepakketten zoals TopAccount, WinBooks, Exact Online, Yuki, Silverfin en Teamleader. Ze heeft ook gewerkt met Liantis voor zaken als arbeidscontracten en overurenopvolging. Julie heeft aangetoond dat ze nauwkeurig werkt, sterk zelfstandig is en altijd proactief nadenkt over manieren om processen te optimaliseren.


Een van Julie's meest waardevolle eigenschappen is haar aanpassingsvermogen en toewijding. Ze heeft in diverse bedrijfsomgevingen gewerkt, variërend van productie tot transport en beton, waar ze uitgebreide administratieve verantwoordelijkheden heeft gedragen. Haar uitgebreide kennis van zaken stelt haar in staat om snel aan te passen en meteen bij te dragen aan een verscheidenheid aan taken.


Julie is meertalig en beheerst Nederlands, Frans en Engels vloeiend. Ze is bereid om zowel lange als korte opdrachten aan te nemen en staat open voor werken op zaterdagen wanneer dat nodig is. Ze kan ook af en toe vanuit huis werken om optimale flexibiliteit te bieden aan jouw bedrijf.


Naast haar professionele vaardigheden, brengt Julie een positieve en energieke aanwezigheid met zich mee. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en is gemotiveerd om een positieve impact te hebben op haar werkomgeving. Ze streeft ernaar om haar best te doen en haar enthousiasme te delen met haar collega's.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000eoH6yQAE julie