fbpx

fabian

Graphic Designer

Ukkel
Beschikbaar vanaf: 2024-04-05
1 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Video-editingWebdesignAdvertentiesLandingspagina'sMontageNieuwsbrievenDTPFolders/BrochuresSpandoekenTechnische FichesBeeldbewerkingBriefpapierGREP-StijlenTypographyHuisstijlIllustratiesImage ManipulationInteraction DesignLayoutLogo DesignPOS-materiaalPackaging DesignTypografieVisibilityVisualization (photo, Video, ...)

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met de Brusselse Fabian, een jonge (25), gedreven Graphic & Visual Designer met enorm veel creativiteit. Fabian heeft een zeer sterk visueel oog, hij is naast het grafische ook bezig met fotografie en videografie.

| Good to know:

👌🏻 Fabian werkt momenteel voor een GIGHOUSE-klant, dit voor een busmaatschappij waar men heel tevreden is van Fabian en er weinig feedbackmomenten moeten zijn

👌🏻 Bacheloropleiding Fotografie & Design

👌🏻 Diploma Grafisch Ontwerp & Business Management

👌🏻 Software: Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Indesign, Xd, Lightroom

| Fabian in't kort:

🤝 +/- 3 jaar ervaring

🌍 Perfect drietalig Nederlands, Frans & Engels

❤️ Sterkste troef/troeven: creativiteit, out-of-the-box denkend, open minded denkend

 

| Competenties?

·        Jobinhoudelijk | Fabian heeft ervaring met zowel print als digital; visual design, affiches, logos, posters, folders, websites, social media, t-shirt & textiel, …

·        Vorige klanten:

  • Jaye Malta – Samen met het development team heeft hij een intern platform ontworpen voor studenten waarbij hij alle visuals voorzorgde.
  • MSD Belgium: Verantwoordelijk voor het ontwikkelen van promotiemateriaal dat door de vertegenwoordigers werd gebruikt in samenwerking met PM's en CEX-managers. Door middel van conceptueel meedenken met het projectteam overleggen en bepalen visuele ontwerpvoorkeuren en -verwachtingen. Creatie van ontwerpen en lay-outs voor Multi Channel Marketingcampagnes en productlanceringen, evenals gedrukte media.

(Referentiebrief van hen op aanvraag)

Ik kan Fabian ten zeerste aanraden! Zeer sterk portfolio (op aanvraag).

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000bBscxQAC fabian