fbpx

Veronique

Management Assistant

Ik ben in 1999 afgestuurd en behaalde diploma A1 Secretariaat-Talen. Ben onmiddellijk aan de slag gegaan in aankoop en productie van sport toestellen. In 2008 ben ik aan de slag gegaan als allround medewerker administratie in de retail. Na enkele jaren was ik verantwoordelijk van een team van 6 mensen. In 2018 had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Ben overgestapt naar de automobielsector als personeelsverantwoordelijke en administratie boekhouding. Deze job oefen ik momenteel nog gedeeltelijk uit en doe er sinds 1/4 administratieve freelancer in bijberoep bij. Mijn skils zijn: punctueel, discreet, oog voor detail, kan in groep en zelfstandig werken, nauwkeurig

Lebbeke
Beschikbaar vanaf: 1 januari 1700
1.5 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

NauwkeurigheidStiptAccountmanagementAdministratieOrganisatieAdministratieve OndersteuningData InputDocumenten Coderen, Klasseren En ArchiverenBeheren FacturatieflowControle FacturenFacturen IncasserenInboeken FacturenOpmaken FacturenBetalingsaanmaningen VersturenFace2face KlantencontactOpvolgen OrdersTelefonisch KlantencontactBetalingen Uitvoeren LeveranciersFactuurverwerking LeveranciersOpvolgen Crediteurenbetaling

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Veronique uit Lebbeke heeft meer dan 20 jaar ervaring in allround administratie. Ze begon haar loopbaan bij de aankoopdienst van een productiebedrijf in sporttoestellen. Daarna werkte ze 10 jaar bij Delhaize, waar ze begon als verkoper en zich opwerkte tot verantwoordelijke van een afdeling. Sinds 2018 is ze werkzaam op de personeelsdienst van een Renault garage.


Haar takenpakket omvat onder meer:

 • mailings & telefonie
 • inboeken van facturen
 • voorbereiding van de boekhouding
 • sollicitatiegesprekken
 • samenwerking met interimkantoren
 • het doorgeven van uurprestaties
 • voorbereiding voor de payroll met sociaal secretariaat.

| Good to know:

👌🏻 Diploma A1 Secretariaat-Talen

👌🏻 Veronique heeft kennis van Exact Online, Excel, Bill-it en MS Office, maar nog geen ervaring met SAP. Ze is echter bereid om dit aan te leren.

 

| Véronique in't kort:

🤝 +/- 20 jaar ervaring

🔎 zoekt halftijdse opdrachten

🌍 NL (moedertaal), FR (zeer goed), ENG (basis)

🏃🏻‍ Beschikbaarheid: 5 halve dagen zou kunnen, werkt nu halve dagen id voormiddag bij Renault

❤️ Véronique is een gedreven iemand die uitdaging nodig heeft met een gevarieerd takenpakket. Is zowel analytisch als sociaal aangelegd maar geen pure sales persoon.

  

·       Sector | Ze heeft ervaring in diverse sectoren, waaronder productie, retail, automotive, energie en overheidsdiensten.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

   Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

   0036N00000aGkiZQAS Veronique