fbpx

Paul

Interim Manager

Geboren in 1964, afgestudeerd als handelsingenieur (UHasselt) in 1987. Nog snel een extra licentie in Commerce International (1988) aan de UMons. Na een jaartje als coördinator van een scheepswerfgroep eind 1989 actief geworden in de Antwerpse diamanthandel. Het eerste decennium was eerder gericht op productie en organisatie, met veel aandacht voor productielanden in Azië: China, Sri Lanka, Thailand en India. Als COO stond ik garant voor productiviteitsverhoging, kostenverlaging en voor goede lokale werkomstandigheden. In 2001 begon een nieuwe fase met de lancering van mijn eigen diamantmerk, gericht op de Amerikaanse markt met vooral online verkoop. Deze organisatie heb ik gedurende 20 jaren met enthousiasme naar succes geleid. Nu wens ik mijn brede management ervaring te gebruiken in freelance opdrachten.

Antwerpen
Beschikbaar vanaf: 19 april 2024
5 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Business AnalysisNieuwsbrievenStorychiefAffiliate MarketingBrand StrategyBrandingCorporate IdentityEmployer BrandingE-commerce MarketingWebshopTranslationAccountmanagementAdministratieAdministratieve OndersteuningFinancieel-Economisch AdviesOpstellen Business PlanNauwkeurigheidStiptVoorbereiding Advocatendossiers

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:
Paul zal sinds kort freelancer zijn in hoofdberoep.
Dit als people manager, interim manager, team manager en alles dat betrekking heeft over de organisatie van een bedrijf.

Hij houdt zeer van afwisseling en wil graag een combinatie doen van leidinggeven en administratief werk.

* software: microsoft, adobe, internet
* regio antwerpen
* sector; productie geraleteerd, marketing
* sterktes: helikoper view, sterk analytisch, sterk in team werken, goed aanpassingsvermogen

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N00000A56VHQAZ Paul