fbpx

Xavier Jamie

Projectmanagement

Uitgebreide skillset. Ondersteunend profiel voor management, administratie, sales (technisch commercieel). 3-talig (NL FR ENG). Grote affiniteit IT, klant- en process gericht. Meest recentere opdrachten in HVAC sector: technisch commerciële binnendienst, verantwoordelijk voor overgang nieuw erp pakket in combinatie met beheer afdeling naservice (klanten/leveranciers) en de planning van de servicetechniekers. 4 jaar verantwoordelijk voor operationele management voor een groep die meerdere horecazaken onder verschillende vennootschappen had, 13 zaken onder beheer. 2 jaar als projectmanager voor een nieuw opstartend online veiling website: prospectie, inventarisatie, facturatie, verkoop, marketing, uitgebreide ervaring in: digitalisatie, processmanagement, personeelsplanning, onderhandelen met leveranciers, online marketing, drukwerk (basis in house,voor grotere, complexere opdrachten juiste partner vinden en onderhandelen), ondersteuning boekhouding, HR (sollicitaties, onderhandelingen, bemiddeling, inschrijvingen, …), … Kennis met verschillende softwarepakketten van uiteenlopende sectoren, snel ingewerkt in nieuwe software. Altijd op zoek naar verbetering van bestaande processen of nieuwe voor te stellen indien relevant. Ik volg aanwijzingen stipt op en indien dit gewenst is zal ik suggesties maken waar ik mogelijkheden zie tot verbeteringen. polyvalent inzetbaar.

Kortrijk
Beschikbaar vanaf: 24 maart 2024
1 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

StiptERPOffice 365OpnameFacebook AdvertisingBeheer ERPData InputNauwkeurigheid

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

Beste klant,

Welkom bij onze voorstelling over Xavier, een buitengewoon getalenteerde professional met een uniek scala aan ervaringen en vaardigheden. Xavier is een ware duizendpoot op het gebied van management, klantenservice en organisatie. Laten we samen een kijkje nemen in het opmerkelijke leven en de professionele reis van Xavier.


Met maar liefst vier jaar ervaring in het algemeen management van 14 horecazaken, heeft Xavier alles gedaan wat een zaakvoerder doet. Hij was verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze zaken en heeft een schat aan ervaring opgebouwd in het omgaan met diverse uitdagingen en het vinden van oplossingen.

Daarna heeft Xavier twee jaar gewerkt bij een HVAC-bedrijf, waar hij een belangrijke rol speelde in de overgang naar een ERP-programma. Hij was niet alleen verantwoordelijk voor eerstelijns klantenservice, maar fungeerde ook als chef en rechterhand van de zaakvoerder. Hij nam taken op zich zoals planning, het beheren van leveranciers en facturatie. Xavier heeft een uitgebreide IT-kennis die vooral gericht is op klantgerichte aspecten.


Wat Xavier onderscheidt, is zijn onstuitbare drang om altijd bezig te zijn en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hij heeft een natuurlijk talent om een nuttige flow te creëren, zowel voor de klanten als voor het bedrijf zelf. Dankzij Xavier werden er kosten bespaard en klanttevredenheid verhoogd.

Xavier's ideale project is een start-up met zaakvoerders die de juiste mentaliteit hebben, maar hij is ook geïnteresseerd in multinationals die al wat meer ervaring hebben. Met zijn grafische vaardigheden, die het Adobe-pakket omvatten met onder andere Photoshop, videobewerking en Illustrator, kan Xavier een waardevolle aanvulling zijn op elk team dat creativiteit en visuele communicatie nodig heeft.


Hoewel Xavier momenteel in Marke woont, zal hij binnenkort verhuizen naar Torhout, op slechts een half uur rijden van hier. Dit stelt hem in staat om op een optimale manier te werken in steden als Brugge, Kortrijk en eventueel Gent, terwijl hij ook flexibel kan zijn met thuiswerk.


Met zijn ervaring in de horeca, HVAC en een basiskennis van IT (hoewel hij geen specifieke technische vaardigheden heeft), zou Xavier bijvoorbeeld uitstekend kunnen functioneren als projectleider tussen IT en klanten.


Xavier spreekt vloeiend drie talen: Engels (zijn tweede moedertaal), Frans en Nederlands. Hij is een betrouwbare en effectieve ondersteuner voor CEO's en is altijd bereid om zijn brede kennis en expertise te delen.


Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N000004X33CQAS Xavier Jamie