fbpx

Jarenlange ervaring in diverse leidingevende functies op vlak van HR, teambegeleiding en coaching van medewerkers. Sinds ruim drie jaar actief in verschillende rollen als HRPB, Recruiter, HR Manager. Ik kan je helpen met alle soft HR-aspecten van jouw bedrijf zoals werving en selectie (van het overleg met de businessunit tot het onderhandelen en ondertekenen van de overeenkomst), individuele en teamcoaching, evaluatie en functioneren. Als HR-freelancer help ik je om een onderneming te laten groeien. Hiervoor is er een stevig fundament nodig. Dankzij onze kennis en vaardigheden op vlak van human resources kunnen we jou ondersteunen om te werken aan een onderneming met een goede balans op het gebied van personeel.

Beschikbaar vanaf: 8 februari 2024
5 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Werving & Selectie BlueWerving & Selectie WhiteTeambuildingGDPR KennisOnthaal Nieuwe MedewerkersOpvolging Van Evaluatie- En OpleidingHR ManagementLoopbaanbegeleidingOutplacementOnderhandelen VakbondSocial Law

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:
Wim is freelancer in HR sinds 2017.
Voordien heeft hij altijd in loonverband gewerkt.
Enkele projecten die Wim als freelancer gedaan heeft:
- Project bij ING – (geparticipeerd aan het Redeploymentproject bij ING. Samen met interne collega's Hiring Managers vele interviews gedaan voor allerlei functies in het nieuwe ING.
Was een zeer boeiende opdracht.)
- Oiltanking (rekrutering + learning & development)
- Zorg Leuven (voornamelijk rekrutering van allerlei soorten profielen, zoals zorgkundigen, verpleegkundigen, boekhouders, poetspersoneel, …)
- Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (voornamelijk rekrutering)
- Coach bij kleien KMO waar hij de persooneelsmanager begeleid heeft
- Vzw ASTOR (heel het HR gebeuren op poten gezet, opstellen van policies, arbeidsreglement + rekrutering)

Wim heeft eerder toevallig veel opdrachten kunnen uitvoeren in de zorg maar hij staat zeker ook open voor andere sectoren en zou het zelfs boeiend vinden om opdrachten in andere sectoren te kunnen doen.

Wim is een heel vlotte, vriendelijke man die zeer ervaren en bekwaam over komt. Wim weet van aanpakken en smijt zich graag in een nieuw project.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N000004W3gYQAS Wim