fbpx

Freelance digital marketeer with expertise in all things search-related (SEO, SEA). Besides my passion for search marketing, I also love to write and create content.

Antwerpen
Beschikbaar vanaf: 28 september 2022
3 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

| Freelancer Siebert:

Siebert uit Antwerpen is een Digital Marketeer met 8 jaar ervaring. Siebert is een sterke performance marketeer met focus op Paid Advertising voor E-commerce bedrijven en B2B Lead Generation. Alsook focus op Google Ads, LinkedIn Ads, Facebook Ads. Ook de creatievere kant doet hij graag zoals copy. Enkele voorbeelden van klanten van hem zijn; Lexor, Godera, IntellectEUR, LensOnline, Greystone en Finc Accountancy, etc. gewerkt.


| Good to know:

👌🏻 Bachelor Marketing, keuzetraject; Experience Marketing

👌🏻 opleiding Creative Technologies & Entrepreneurship

👌🏻 Kennis van Mailchimp, SEO, SEA, Google, FB, Instagram, Linkedin Ads, Growth Marketing, Landing Pages, E-mail Marketing, Google Data Studio

 

| Siebert in't kort:

🤝 +/- 8 jaar ervaring

🔎 zoekt opdrachten als digital marketeer

🌍 NL & ENG (perfect), FR (goed, copy geen probleem, spreken is iets moeilijker)

❤️ Sterkste troef: Sterk in Linkedin en google advertising. Hij heeft een voorliefde voor E-Commerce & B2B Lead Generation. Hij is zeer KPI gericht en houdt van uitdagingen.

 

| Competenties?

·        Jobinhoudelijk | Tijdens zijn studies was Siebert al werkzaam bij de redactie van “The School Of Marketing” waar hij voornamelijk blogs en artikels schreef voor KdG Hogeschool, als student deed hij voor GEMEX Publishing de social media en contentcreatie. Na zijn studies begon hij zijn carrière bij Carfixer als Digital Marketeer waar hij verantwoordelijk was voor:

-         Lancering van het Carfixer B2C platform

-         Paid Campagnes

-         Aansturen van andere freelancers voor design en copywriting

-         Partnership met Baloise lancering

-         Implementatie van growth experiments

Nadien was hij werkzaam als Marketing Manager bij Mail To Pay tot 2020 toen de Corona Pandemie in het land kwam. Toen besloot hij om als freelancer te starten, ondertussen heeft hij de voorbije 2 jaar al heel wat top projecten mogen uitvoeren.

 

·        Sector | Affiniteit met de tech-en software sector, staat ook open voor andere sectoren. Heeft een zeer brede interesse en staat altijd open om bij te leren.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0036N000002NvNDQA0 Siebert