fbpx

Aangenaam, mijn naam is Marjan! Ik ben na een loopbaan van meer dan 20 jaar in HR, in januari 2020 als zelfstandige gestart. Toegegeven, de timing kon beter, maar ik heb de afgelopen maanden al meer bijgeleerd dan de afgelopen 20 jaar! Wegens Corona is het niet evident om als frisse freelancer een opdracht te vinden, maar ik ben er wel helemaal klaar voor! Ik zoek een HR opdracht, liefst generalistisch al ben ik ook bedreven in de verschillende HR deeldomeinen. Ik hou van de breedte van het HR vak. Qua bedrijfsomgeving zou ik liefst meewerken in bedrijven die mens-gericht zijn en in meer of mindere mate een innovatief beleid voeren. Naast de freelance opdrachten, verdiep ik me in trauma coaching in organisaties. Ik wil echter graag de combinatie soft- en hard HR blijven maken, en vandaar mijn bewuste keuze om te freelancen binnen HR. Ik kijk alvast uit naar wat Gighouse en ik elkaar te bieden hebben. Vriendelijke groeten, Marjan

Beschikbaar vanaf:
4 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:
Marjan is een HR-believer, met een uitgebreide ervaring in verschillende HR domeinen en dat binnen verschillende bedrijfsomgevingen. Doorheen haar loopbaan is ze gegroeid van HR Generalist tot Regionaal HR Manager. Het meeste plezier heeft Marjan beleefd in lokale HR-rollen waar ze zowel mocht denken als doen. Recent heeft Marjan het deurtje van de gouden kooi achter zich dichtgedaan, in de overtuiging dat ze als freelancer meer verschil kan maken door haar expertise in te zetten waar/wanneer er nood aan is. Marjan kijkt er naar uit om aan de slag te gaan in organisaties die net als zijzelf geloven in de kracht en het belang van hun emotionele kapitaal, als basis voor succes. Organisaties die écht inzetten op mensen, of die alleszins die richting willen uitgaan. Marjan is zowel thuis in de harde als de zachte kant van HR, en heeft een voorliefde voor het uitwerken van een future proof HR-beleid. Ook HR projecten op vlak van compensation & benefits, change, talent/performance management, acquisities/reorganisaties geven Marjan energie.

Marjan heeft heel wat ervaring in alle verschillende deeldomeinen van HR (instroom, doorstroom, uitstroom, ...). Strategisch personeelsbeleid maar ook operationeel. Heel breed en afwisselend. Ook eens ingezoomd op rekrutering. Volle breedte van het HR vak vindt ze fijn o.w.v. de afwisseling. Ook de combi tussen soft en hard vindt Marjan super! Niveau maakt niet zoveel uit, mogen ook meer uitvoerende rollen zijn maar daar botsen ze meestal op haar fee, daar zij toch minimum een medior profiel is. Ervaring in voedingsnijverheid en metaalsector. Klassiek HR-beleid met weinig focus op de mens spreekt Marjan minder aan. Ze is op zoek naar innovatieve bedrijven die oog hebben voor de mensen met een fijn HR-beleid waar niet alles in procedures wordt gegoten maar waar ze een stukje op maat kan en mag werken, toegevoegde waarde kan bieden voor de mensen. De cultuur van het bedrijf is dus zeker van belang voor Marjan.

Marjan is een zeer vlotte, vriendelijke dame die enorm gedreven en gemotiveerd over komt met een passie voor alles wat met HR te maken heeft.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0031t00001EmxlCAAR Marjan