fbpx

Beschikbaar vanaf: 8 februari 2024
5 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Press ReleasesPush CommunicatieStorytellingData AnalyticsReporting (administrative)DienstenmarketingE-mail MarketingLead Generation And NurturingLinkbuildingMobile MarketingSEASEOSocial Media AdvertisingDirect MarketingE-commerce MarketingGDPRInfluencer MarketingInternationale MarketingOffline MediaOnline MediaSocial MediaOnline Marketing PlanProjectplanningB2BB2C

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:
Patrick is door de jaren heen op heel vlakken actief geweest operationeel, administratief, financieel …
De laatste jaren is hij zich gaan toeleggen op marketing en dan vooral op marketing planning en budgettering. Patrick heeft dit ook hands-on allemaal kunnen doen. Patrick houdt ervan om te werken aan campagnes die dynamisch zijn en sprekend zijn.

Patrick heeft ervaring in verschillende sectoren: toerisme, logistiek, voeding en heeft zowel gewerkt voor bv. een grote KMO die werd overgenomen door een multinational als voor een start-up, hij heeft hierin geen voorkeur voor het één nog het ander.
Patrick is een zeer vriendelijke en sociale man met heel wat kennis en ervaring die hij graag gebruikt om een opdracht zo goed mogelijk te volbrengen. Patrick komt zeer verstandig over en is gedreven en gemotiveerd om nieuwe opdrachten met plezier uit te voeren. Sterk profiel, interessante man.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0031t00001AGTeDAAX Patrick