fbpx

Kim

HR Business Partner

Beschikbaar vanaf: 19 maart 2024
0 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

AdministratieAssessmentChangemanagementGDPR KennisOnthaal Nieuwe MedewerkersOpvolging Van Evaluatie- En OpleidingHR ManagementEventmanagementProjectplanningCorporate StrategyLeiderschapManagement SkillsBusiness AnalysisBegroting-budget-cost PlanningVoortgangsrapportageReporting (administrative)DienstenmarketingJournalistiekKlanten AanwervenPartners ZoekenSuppliers SelecterenSharepointDocumenten Coderen, Klasseren En ArchiverenForecasting, BudgetteringOperationele Analyse

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:
Kim omschrijft zichzelf als expert in generalist zijn. Hij heeft een achtergrond in HR, in finaciën, in gebouwenbeheer, ... Maar is nergens echt expert in de diepte. De rode draad voor Kim is dat het steeds met mensen is, hij houdt van het contact met mensen en de dynamiek tussen mensen. Hij heeft ervaring met processen en procesbewaking, dit vooral in de brede publieke sector, lokaal en bovenlokaal en op vlaams niveau. Maar ook in de private sector, de profitsector.

Wat recrutering betreft heeft Kim ervaring met de werving en selectie voor openbare besturen, dit gaande van heel uitvoerende profielen tot inhoudsmedewerkers met bepaalde expertises, administratieprofielen.


Kim heeft niet bepaald een expertise maar komt zeer energiek en gemotiveerd over

Heeft ervaring met soft en hard hr

Hij is een echte generalist

heeft al met sd worcks gewerkt
kent ook wel payroll

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0031t000018ykONAAY Kim