fbpx

Francis

Finance Manager

Finance, accounting & controlling Freelancer sedert 2014. Verschillende opdrachten in finance, accounting en controlling. Mijn cv op LinkedIn www.linkedin.com/in/francisdemuynck/

Ardooie
Beschikbaar vanaf: 13 februari 2024
5 dag(en) / per week
Eigen auto
Thuiswerk
Weekend Werk
Avond Werk

Skills

Administratieve OndersteuningBeheer ERPData InputBalans AnalyseMicrosoft Power BIPeriodieke Rapportering Begroting & Jaarresultaten  ​Jaarrekening AnalyserenJaarrekening OpmakenBeheren FacturatieflowJaarverslag Opmaken & AnalyserenOpvolging Kredieten​Controle FacturenVerwerken BestelbonnenBetalingen Uitvoeren LeveranciersFactuurverwerking LeveranciersOpvolgen CrediteurenbetalingAnalyse Bedrijfsprocessen (AO/IC)DebiteurenbeheerBoCount DynamicsExactIsabelFiscale Strategiëen Uitdenken

GIGHOUSE opinie

GIGHOUSE-Score:

| Francis: Finance Professional:


🤝 **Hoeveel jaar ervaring**: Met meer dan 30 jaar ervaring in financiën en boekhouding, is Francis een deskundige in het vak.


🔎 Francis biedt ondersteuning in boekhouding en interim management. Hun brede scala aan vaardigheden omvat teammanagement, draaitabellen, balans, rapportage en analyse, budgettering, prognose, en nog veel meer.


🌍 Francis heeft een uitstekende kennis van Nederlands, Frans, Engels, en beschikt over de vaardigheden om financiële documenten in verschillende talen te beheren.


🏡 Gullegem


❤️ In aanvulling op zijn expertise in financiën en boekhouding, is hij de oprichter van KOFonds, een netwerk van ondernemers dat aanvullende financiële steun biedt bovenop het Belgische socialezekerheidssysteem. Ze zijn sterk in organisatorische en analytische vaardigheden, hebben ervaring met diverse softwaretools en hebben in verschillende bedrijfsomgevingen gewerkt. Met Finance Support kunt u rekenen op een ervaren professional die uw financiële processen optimaliseert en uw bedrijf ondersteunt in zijn groei en efficiëntie.

Interesse in dit profiel?

Interesse in dit profiel?

      Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van communicaties over events, sollicitatietips, wedstrijden, surveys, etc…

      0031t0000079HeVAAU Francis