fbpx

Freelance Marketing Medewerker

retour à l'aperçu

Vacature : Freelance Marketing Medewerker


Gezien de constante én sterke groeiambities van onze klant;wensen ze over te gaan tot de recrutering van een Marketing profiel om deze groei verder te bestendigen en dit in een veranderend investeringslandschap. De marketing positie werkt sterk samen én rapporteert aan de Commercieel Directeur.

Tot op heden heeft de commerciële directeur de marketing activiteiten voornamelijk zelf aangestuurd, én werkt hiervoor nauw samen met 2 agency’s.  Gezien de groei ambitie, verdere focus op commerciële ontwikkeling én een verdere proactieve marketing approach is er de noodzaak tot recrutering. 

 

Een eerste aanzet van marketing kanalen & target consumer groups werd reeds geïdentificeerd. Hun klantidentificeert hierin 4 pijlers. Het is aan de nieuwe marketing functie om zowel strategisch als tactisch verder invulling & executie te geven aan de verdere ontwikkeling van de marketing approach. De 4 pijlers die men erkent zijn:

 • Direct sales kanalen
 • Bestaand Clienteel (Referral, Loyalty programs e.d)
 • Preferred Partners (vb Boekhoudkantoren, Verzekeraars, e.a – te ontwikkelen
 • Events & Nurturing Programs

Het competitief landschap in de wereld is zeer breed.  Door het veranderend investeringsklimaat én de rentevoet wijzigingen, wordt elkeen die “investerings opportuniteiten” verkoopt, gezien als concurrentie. Het bepalen van de correcte targetgroupen, de te ontwikkelen marcom activiteiten hiervoor én de in te zetten middelen maken deel uit van het detailplan dat dient ontwikkeld én uitgevoerd te worden .  

Dit betreft een positie waarbij zowel een breed strategisch als uitvoerend niveau aan bod komt. Het betreft een nieuwe functie én de eerste specifieke dedicated marketing positie die wordt gecreëerd.  


Een mix van denken én doen, voor een selfstarter die deel wil uitmaken van een dynamisch én – binnen zijn sector – succesvolle onderneming.


Standplaats: Brussel, met mogelijkheid tot hybride werken.  Het betreft een lange termijn fulltime positie. 

Compétences

Pourquoi choisir cette mission ?

 1. Afwisselende Marketing positie
 2. Brussel + Hybride
 3. Fulltime , lange termijn

Informations complémentaires

Région : Bruxelles
Disponibilité : 5 jour(s) par semaine
Durée de l'enquête : semaines
a186N000005IcaCQAS Bruxelles

  Cet emploi de freelance vous convient-il ? Remplissez rapidement vos coordonnées et cliquez sur "postuler" !


  Je souhaite être informé(e) des communications concernant les événements, les conseils de candidature, les concours, les enquêtes, etc, concours, enquêtes, etc.
  Télécharger l'application GIGHOUSE