fbpx

Na een 11tal jaren ervaring hebben op gedaan bij 3 accountantskantoren (BDO - Van den Berghen Accountants en Acco Accountants), heb ik beslist om als freelancer door te gaan. De 2 dagen dat ik niet-beschikbaar ben, komt doordat ik reeds de boekhouding doe van verschillende vennootschappen van A tot Z.

Beschikbaar vanaf: 13 februari 2024
3 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Effectuer des paiements FournisseursPréparation des facturesComptabilitéPréparation du bilanRelevés bancaires LivresLégislation et réglementation fiscales belgesRédaction des objectionsEnregistrer et traiter les données financièresDéclarations fiscales (impôt sur le revenu des personnes physiques, impôt sur les sociétés, TVA)Clôture de l'année (clôture de l'exercice financier)Analyse des états financiersÉtablissement des comptes annuelsPréparation et analyse du rapport annuelFin du moisSuivi des charges différéesImpôts / Conseils fiscauxExactementFactures de réservationEnvoi de rappels de paiementÉlaboration d'un plan d'entrepriseInterprétation et formatage du compte de résultat

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Andy is een ervaren professional met een sterke achtergrond in accountancy en fiscaliteit. Hij heeft een bachelor diploma in accountancy fiscaliteit behaald en heeft gedurende 12 jaar gewerkt als boekhouder van A tot Z. Met zijn uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van financiën en boekhouding, is Andy uitgegroeid tot een senior dossierbeheerder.

 

In 2022 heeft Andy de stap gezet om als freelancer aan de slag te gaan. Deze nieuwe fase in zijn carrière stelt hem in staat om zijn expertise en diensten op het gebied van accountancy en fiscaliteit aan te bieden aan verschillende klanten. Als freelancer is hij flexibel en in staat om op maat gemaakte oplossingen te leveren aan bedrijven van verschillende groottes en in diverse sectoren.

 

️ Andy is een sociaal persoon die waarde hecht aan samenhorigheid en goede relaties met anderen. Hij geniet ervan om in een team te werken en streeft naar een positieve en harmonieuze werkomgeving. Andy is iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en bereid is om leiderschap te tonen wanneer dat nodig is. Hij voelt zich betrokken bij zijn werk en neemt zijn taken serieus, waarbij hij nauwlettend let op details en nauwkeurigheid.

🤝 ervaring binnen finance

🔎 zoekt opdrachten als accountant     

🌍 talenkennis: ND/ ( FR/ENG plan trekken)  

 

Contenu de l'emploi :

-         Van junior dossierbeheer doorgegroeid naar senior dossierbeheerder.

o  Boekhouding van A tot Z.

o  Ervaring binnen boekhoudkantoren.

o  Beheerde een eigen dossierlijst.

o  Dossiers verwerken in samenspraak met een collega.

o  Pro digitalisering.

o  Geen schik van uitvoerende taken.

-         Andy heeft zijn ITAA stage niet voltooid, hij mag dus geen aangiftes indienen, wel voorbereiden. 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000ZZMtkQAH Andy