fbpx

Jolien

Responsable du marketing et de la communication

Communication is key! Communicatie is steeds de rode draad geweest doorheen mijn professioneel parcours. Na een bachelor- en masteropleiding in Communicatie ontdekte ik de wereld van public relations, event management, recruitment, marcom en vormgeving. Deze laatste prikkelde me zo sterk dat ik me erin ging specialiseren zodat ik de nodige communicatiemiddelen zélf zou kunnen creëren en beheren. Vandaag zet ik mijn expertise graag in voor verschillende klanten als freelance communicatiespecialiste met een hart voor vormgeving, want in doeltreffende communicatie gaan woord en beeld steevast hand in hand. Just Jolene? Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Ah ja, want communication is key! Ik werk zelfstandig, efficiënt, georganiseerd, met oog voor detail en kwaliteit. Ik ben goed drietalig, betrouwbaar, klantgericht en pragmatisch. De andere zaken laat ik je graag zelf ontdekken tijdens een kennismaking of samenwerking.

Grimbergen
Beschikbaar vanaf: 2023-11-27
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Recrutement et sélection BlancAnalyse du WebSharepointPublicitéBulletins d'informationDTPDépliants/BrochuresBannièresPapeterieDépliantsStyles GREPIdentité visuelleIllustrationsMise en pageConception du logoMatériel POSConception de l'emballageTypographieVisibilitéVisualisation (photo, vidéo, ...)VisuelAdobe AcrobatAdobe DreamweaverAdobe IllustratorAdobe Indesign

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Jolien uit Grimbergen heeft 15 jaar ervaring in marketing en communicatie. Ze werkt nu 1 jaar als freelancer en heeft sterke vaardigheden in zowel communicatie als grafisch ontwerp, met aanvullende opleidingen in het laatste. Jolien is bedreven in zowel operationele als strategische taken, waaronder het opstellen, uitvoeren en analyseren van marketingplannen. Alsook interne & externe communicatie. Ze heeft ervaring in het organiseren van evenementen, social media management, het opzetten van campagnes en advertenties, en branding. Daarnaast is ze drietalig (Nederlands, Frans, Engels) en heeft ze expertise in social media platforms zoals Facebook, LinkedIn en Instagram, waar ze zelf content creëert (foto's, visuals en copwriting).

Haar laatste opdracht was bij een goudhandelaar, waar ze verantwoordelijk was voor de marketing- en communicatieafdeling.

| Bon à savoir :

👌🏻 Diploma: Master Communicatie Wetenschappen

👌🏻 Software kennis: Adobe Illustrator & Indesign, MS Office, SharePoint, basis WordPress

| Jolien in't kort:

🤝 +/- 15 jaar ervaring

🔎 Zoekt soorten opdrachten: Marketing, communicatie, grafisch ontwerp, administratie

🌍 Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels

🏡 Grimbergen

❤️ Actifs les plus solides :

 • Zeer sterk in planning, coördinatie, organisatie
 • Administratieve vaardigheden, werkt graag met lijstjes en mapjes etc.
 • Oog voor detail, visuele finesse

| Voornaamste ervaring:

 • De Persgroep – Sponsering & Event Coördinator
 • Randstad – Sales & Marketing
 • Robert Half – Marketing Coördinator Benelux (1,5jaar)
 • Skeyes – Communicatie & Graphic D. Officer (5 jaar)

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

   Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

   0036N00000RTLfoQAH Jolien