fbpx

Bart

vertegenwoordigder

ik ben een ondernemend persoon en sta graag mensen te woord . ik ben enthousiast en leergierig ik ben niet bang om men handen vuil te maken . begripvol . teamplayer en een sfeendrijver. klantvriendelijkheid behoord tot mijn skills en indien nodig heel geduldig . ik ben graag stipt en werk heel net . structuur in papierwerk is een must have . ik kan goed opbouwende kritiek verdragen en help graag waar ik kan . alles bij elkaar de geknipte persoon om met mensen om te gaan en te werken

Beschikbaar vanaf: 29 maart 2024
6 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

DrummerMusiqueChauffeurswerkMarketing par courrier électroniqueMarketing SalesMédias sociauxDigitale MarketingCRM-systemenMarketing en ligneFormationDistributeurNederlandstaligCRMB2BVertegenwoordigingExpositionsRijden

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Bart is een ervaren en dynamische freelancer met 18 (!) jaar expertise als freelance vertegenwoordiger, gekenmerkt door zijn passie voor verkoop en prospectie.

Zijn sterke punten omvatten een sterk eigen netwerk, openheid voor diverse sectoren en een vermogen om lange afstanden te overbruggen zonder aarzeling.


| Bon à savoir

👌🏻Ervaring met CRM-systemen.

👌🏻Bart heeft een achtergrond als stukadoor en heeft vervolgens een uitgebreide ervaring opgebouwd als freelancer in verschillende verkoopgerichte rollen.


| Bart in't kort

🤝 18 jaar ervaring als vertegenwoordiger.

🔎 Bart staat open voor diverse opdrachten binnen verkoop ongeacht de afstand of sector

🏡 Woonachtige in Ardooie maar werkzaam over volledig Vlaanderen

🏃🏻‍ Fulltime beschikbaar

❤️ Sterkste troeven: Stiptheid, gedrevenheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid, prospectie, teamspeler, ervaring met CRM-systemen.


| Competenties - jobinhoudelijk:

• Bart heeft ervaring in verschillende sectoren, waaronder gezondheidstoestellen, beveiliging en waterbehandeling.

• Vorige werkgevers/opdrachtgevers zijn onder andere Rainbow, een beveiligingsbedrijf en Waterdoctor. Momenteel werkt hij als freelance vertegenwoordiger en Group Sales Director bij Ritello.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000nX2z8QAC Bart