fbpx

Met meer dan 20 jaar ervaring in sales en administratie en met een grondige kennis van Frans, Duits, Engels en mijn eigen taal, Nederlands, ben ik bereid 4 dagen per week bedrijven te ondersteunen. Gedrevenheid, kennis, enthousiasme en positiviteit typeren mijn persoon. Klassieke dans, wandelen in de natuur met mijn hond, zorgen dat ik helemaal opgeladen mijn dagelijkse taken afwerk.

Schriek
Beschikbaar vanaf: 15 april 2024
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

DistributieBienvenueVenteAdministrative TasksSales AssistanceReceptionSales Administration

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Ontmoet Bérénice van Schriek. Ze werkt als interieurstylist in de vastgoedsector en is tegelijkertijd actief als administratief medewerker. Bérénice staat bekend als een gedreven professional, altijd bereid om zich volledig in te zetten voor elke taak die ze krijgt. Als je ondersteuning nodig hebt op administratief vlak, staat Bérénice klaar om te helpen.

 

Bérénice in ’t kort:

🤝 +25 jaar ervaring binnen administratie

🔎 Zoekt opdrachten binnen administratie

🌍 Nederlands ( zeer goed), Frans ( zeer goed), Eng ( zeer goed), Duits ( goed)

❤️ Bérénice wordt gekenmerkt als een 'power lady', een term die haar energieke en vastberaden houding benadrukt. Ze straalt geduld uit en wordt gezien als een geruststellende persoon, iemand bij wie anderen zich op hun gemak voelen. Haar probleemoplossend vermogen is opmerkelijk; ze gaat doelgericht te werk en vindt effectieve oplossingen voor diverse uitdagingen. Bovendien kan ze snel schakelen tussen verschillende taken en situaties, wat haar flexibel maakt en haar in staat stelt om adequaat te reageren op veranderende omstandigheden.

 

Contenu de l'emploi :

Bérénice waardeert het contact met klanten in haar rol, dat zich kan tonen in telefoongesprekken, persoonlijke ontmoetingen, klantenservice en meer.

-       Téléphonie.

-       Agendaplanning.

-       Classification.

-       Klantencontact.

-       Boekhoudkundige verwerking: ( Teamleader)

-       Offertes opmaken

-       Facturation

-       Inboeken van facturen

-       Voorbereidend werk voor de externe boekhouding.

-       ...

Op vrijdag is Bérénice actief voor haar man die een firma in zwembaden uitbaat. Hier doet zij de volledige administratie voor.

 

Software kennis: Teamleader, Ms Office, Excel, PowerPoint, Lotus Notes, Outlook, Access, SAP

 

Bon à savoir :

👌🏻 Diploma: A1 Secretariaat Talen aan de Thomas Moore ( behaald in 1997) 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000nWkhgQAC Bérénice