fbpx

Steve

Assistance administrative

Meer dan 20 jaar actief binnen administratieve/boekhoudkundige omgeving. Ervaring met GL- AR - AP, algemene administratie, HR administratie... in verschillende de software pakketten (Lisa, EVA, Venice, SAP...)

Menin
Beschikbaar vanaf: 23 maart 2024
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Soutien administratifGestion ERPEntrée des donnéesAnalyse financièreAnalyse opérationnelleInterprétation et formatage du compte de résultatVariantie AnalyseComptabilitéRelevés bancaires LivresEnregistrer et traiter les données financièresInterco reconciliationFin du trimestreFin du moisSuivi des charges différéesRapports périodiques Budget et résultats annuelsGérer le flux de facturationContrôle des facturesFactures de réservationPréparation des facturesEnvoi de rappels de paiementOrdres de suiviTraitement des commandesEffectuer des paiements FournisseursTraitement des factures FournisseursContrôle

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Steve is een zeer ervaren professional die meer dan 20 jaar actief is geweest binnen de administratieve en boekhoudkundige omgeving. Zijn brede ervaring strekt zich uit over verschillende aspecten van administratie, waaronder General Ledger (GL), Accounts Receivable (AR), Accounts Payable (AP), algemene administratie, en HR-administratie. Steve is een waardevolle aanwinst voor elk team dat op zoek is naar een deskundige op het gebied van financiële en administratieve processen.


Een van de opvallende kenmerken van Steve is zijn diepgaande kennis van diverse softwarepakketten die worden gebruikt in de financiële en administratieve sector. Hij heeft gewerkt met software zoals Lisa, EVA, Venice, SAP, en meer. Deze ervaring stelt hem in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende systemen en efficiënt te werken met de tools die het beste aansluiten bij de behoeften van zijn werkgever.


Steve's expertise in General Ledger (GL) betekent dat hij goed thuis is in het bijhouden van financiële gegevens, het opstellen van financiële overzichten en het zorgen voor nauwkeurige rapportage. Hij begrijpt het belang van het bijhouden van financiële transacties en het waarborgen van compliance met boekhoudkundige normen en voorschriften.


Daarnaast heeft Steve ervaring met Accounts Receivable (AR) en Accounts Payable (AP), wat hem in staat stelt om efficiënt om te gaan met facturering, betalingen, en het beheer van openstaande rekeningen. Hij is bekwaam in het identificeren en oplossen van eventuele discrepanties in financiële gegevens.


Steve heeft ook expertise opgebouwd in algemene administratie, waarbij hij heeft bijgedragen aan het stroomlijnen van interne processen en het verbeteren van de operationele efficiëntie. Zijn vermogen om zowel strategisch als operationeel te denken, maakt hem waardevol voor het identificeren van kansen voor procesverbetering en kostenbesparing.Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000N9AebQAF Steve