fbpx

Joke

Administratief Expert

Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Joke, enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig. Ik heb 30 jaar in de verzekeringswereld gewerkt. Ooit startte ik als bediende en ik eindigde mijn carrière in de verzekeringswereld met een eigen zaak als verzekeringsmakelaar waar ik leiding gaf aan een team van 6 mensen. Daarna koos ik om het over een heel ander boeg te gooien en ik schoolde mijzelf om tot terapeute en coach. Vandaag combineer ik mijn werk als administratief freelancer met mijn werk als lifecoach Aangezien ik zelfstandig kantoorhouder ben geweest heb ik heel wat ervaring in boekhouding, HR en algemene administratie. Een administratieve functie ter ondersteuning van management of zaakvoerder is echt mijn ding. Ik ontzorg graag.

Borgerhout
Disponible à partir du : 1er octobre 2024
2,5 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationOrientation professionnellePrévention de l'épuisement professionnelPrécisionPonctuelOffice 365Soutien administratifContact client Face2faceOrdres de suiviContact téléphonique avec les clientsTraitement des commandesEffectuer des paiements Fournisseurs

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Maak kennis met Joke, een inwoner van Borgerhout met maar liefst 30 jaar ervaring in de verzekeringssector. Gedurende deze periode heeft ze haar eigen verzekeringskantoor gehad, dat ze zes jaar geleden verkocht heeft. In haar vroegere rol was Joke verantwoordelijk voor uiteenlopende administratieve taken, waaronder dagelijkse administratie, personeelsbeheer en specifieke verzekering gerelateerde administratieve werkzaamheden.

 

Tegenwoordig ontplooit Joke zich als coach en therapeut, waarbij ze haar expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en welzijn inzet. Daarnaast verricht ze freelance opdrachten in de administratieve sector om haar kennis en vaardigheden actueel te houden.

 

❤️ Joke kan worden omschreven als een bijzonder zelfstandige persoon met een sterke hang naar de natuur. Ze is van nature ondernemend, wat haar de perfecte kandidaat maakt om initiatieven te nemen en nieuwe avonturen aan te gaan. Hoewel ze een uitgesproken onafhankelijke geest heeft, is Joke ook een enthousiaste teamspeler wanneer dat nodig is. Ze begrijpt het belang van samenwerking en kan effectief bijdragen aan groepsinspanningen.

 

Een ander opvallend kenmerk van Joke is haar sociale karakter. Ze houdt ervan om een praatje te maken en te communiceren met anderen. Deze eigenschap maakt haar benaderbaar en gemakkelijk in de omgang, waardoor ze snel contact maakt met mensen om haar heen.

🤝 expérience dans l'administration

🔎 recherche d'affectations en tant qu'assistant administratif 

🌍 talenkennis: ND ( moedertaal) / ENG ( zeer goed)

 

Contenu de l'emploi :

Tâches effectuées :

-       Téléphonie.

-       Trafic de courrier.

-       Loonadministratie is samenwerking met een sociaal secretariaat.

-       Optimalisatie van de arbeidscontracten.

-       Fleet administratie. ( kleinschalig)

-       Faire des citations.

-       Facturation.

-       Saisie des factures.

-       Debiteurenbeheer.

-       ...

 

Bon à savoir :

👌🏻 Joke kan NIET terecht komen binnen een verzekeringskantoor vanwege een concurrentiebeding ( 10 jaar) 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000LC0lvQAD Joke