fbpx

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van Werving en Selectie, heb ik besloten om te starten als HR freelancer. Ik heb de kans gekregen om een mooie ervaring op te doen en dit binnen verschillende facetten. Door mijn hands-on mentaliteit heb ik, naast het peoplemanagement en het commerciële, ondersteuning gegeven door actief mee te zoeken naar de juiste kandidaten. Ik was betrokken bij het ondersteunen en soms zelfs uitvoeren van de verloning. Daarnaast was het ook belangrijk om de juiste analyse te maken van de cijfers en een correct budget in te dienen. Mijn brede takenpakket omvatte eveneens opleidingen geven aan de medewerkers, opmaken van een opleidingsplan, het opzetten van wervingscampagnes, het ontwikkelen van draaiboeken, functioneringsgesprekken, sollicitatiegesprekken, intakegesprekken en opvolggesprekken met de klant. Ik kijk ernaar uit om, met mijn kennis en expertise, bij te dragen aan het succes van toekomstige ondernemingen.

Bonheiden
Beschikbaar vanaf: 8 februari 2024
2 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Human ResourcesAdministration des ressources humainesCoachingCorporate RecruitmentRecrutement

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Zal starten als freelancer in 2024.

  • gestart als consulant binnen uitzendsector
  • office manager
  • brandmanager
  • regiomanager: coachen, aansturen, recruitment, debiteurenbeheer, analyse van de cijfers, budgetten opmaken, ingave van de lonen, tenders opmaken,...)

Nog geen ervaring intern binnen een bedrijf HR


Bonheiden, Bornem, Temse, Kontich, Kempen.... Vlaams-Brabant.

Talen: ND / FR ( goed) / ENG ( zg)


Regime: voltijds ( eventueel woensdag thuis werken)


Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000j14FWQAY Michèle