fbpx

Caroline

Partenaire commercial RH

Kalmthout
Beschikbaar vanaf: 13 februari 2024
4 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

AdministrationL'évaluationGestion du changementInsights Discovery AccréditationNLP PractitionerRenforcement de l'esprit d'équipeGestion du tempsPaiementsConnaissance du GDPRAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesOrientation professionnelleOutplacementNégociation syndicalePrévention de l'épuisement professionnelPrévention interneDroit socialRecrutement et sélection BleuRecrutement et sélection Blanc

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Caroline is een ervaren professional met achtergrond in human resources (HR) en bedrijfsmanagement. Ze heeft gewerkt bij verschillende bedrijven en heeft ervaring in zowel harde comme zachte HR-processen. Ze heeft ervaring met het optimaliseren van processen en vernieuwing binnen bedrijven.

Het afgelopen jaar heeft Caroline zich volledig ingezet voor het volgen van diverse opleidingen, waaronder lifecoaching, mindexpertise en trauma- en stressdeskundigheid. Gedurende deze tijd heeft ze intensief aan haar eigen ontwikkeling gewerkt en nu staat ze klaar om met hernieuwde energie en enthousiasme haar loopbaan als freelancer te beginnen.

 

❤️Caroline kan worden omschreven als een uiterst verantwoordelijke persoon die altijd betrouwbaar is en waarop je kunt vertrouwen. Ze neemt haar verantwoordelijkheden serieus en toont een consistente betrokkenheid bij haar werk en taken. Daarnaast heeft ze een ondernemende geest, wat betekent dat ze proactief initiatieven neemt en op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Ze is vastberaden en heeft de moed om uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen te verkennen om haar doelen te bereiken. Deze combinatie van eigenschappen maakt Caroline iemand die niet alleen betrouwbaar is, maar ook de drive en het initiatief heeft om nieuwe en innovatieve paden te bewandelen.

🤝 ervaring binnen HR

🔎 zoekt opdrachten als HR-officer / HRBP / HR-manager / …    

🌍 compétences linguistiques : ND/FR/ENG

Caroline heeft in het verleden gewerkt met Frans als een tweede taal en heeft ook goede kennis van het Engels.

 

 

Contenu de l'emploi :

-         Loonverwerking: loonbeslag, controle van de uren, extra legale voordelen, …

-         Sociale documenten.

-         Uitschrijven van vacatures.

-         Un examen approfondi.

-         Overleg met leidinggevende.

-         Functioneringsgesprekken.

-         Exitgesprekken.

-         Opstellen of vernieuwen van bestaande HR processen.

-         Embarquement.

-         Opvolgen van de ondernemingsraad.

-         Volledige beheer van opleidingen.

-        Change management


Opdrachten pure harde HR ( tijdelijk wel maar niet op lange termijn)

Programma’s: Kluwer, Acerta 

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000enV5FQAU Caroline