fbpx

Harun

Commercialisateur polyvalent

Beschikbaar vanaf: 29 oktober 2023
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Marketing d'affiliationStratégie de marqueL'image de marqueIdentité d'entrepriseMarketing numériqueMarketing directMarketing par courrier électroniqueRédactionRecherche de mots-clésCréation de liensRÉFÉRENCEMENT

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag stel ik Harun aan jullie voor, een dynamische junior freelancer uit Gent met een passie voor digital marketing. Zijn reis begon met een bachelor in Financieel- en Verzekeringswezen, waar hij bij BNP Paribas ontdekte dat zijn ware roeping elders lag. Met een creatieve geest en ondernemersbloed uit het familiebedrijf, transformeerde hij op jonge leeftijd de digitale aanwezigheid van hun horecazaak (Restaurant GÖK) in Gent.

Na zijn bachelor koos Harun voor verdere studies in Bedrijfskunde. In 2022 werd hij Marketing- en Communicatie Manager bij The Rotating Company, waar zijn strategische inzichten en go-to-market expertise de groei van het bedrijf aanstuurden. Bovendien is Harun medeoprichter van GraphQL Visualizer.

Zijn focus ligt voornamelijk op social media management, SEO & SEA en branding, digital marketing.

Met zijn uitgebreide achtergrond en ondernemersgeest staat Harun klaar om uit te blinken en te innoveren in de wereld van digital marketing.

Maakt websites in wordpress.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000dNhjUQAS Harun