fbpx

Ann

Gestionnaire des talents

Ik ben Ann, thirtysomething, getrouwd met Kristof, mama van Issa en Sam. Kempenmeisje in West-Vlaanderen, geboeid door mensen en hun verhalen. Sociologe van opleiding, met daarnaast een certificaat als NLP practicioner, coach en loopbaancoach. Reeds 15 jaar werkervaring waarvan 9 jaar in een leidinggevende rol als HR verantwoordelijke voor een 70-tal mensen. Mensen recruteren, jobbeurzen, opzetten van samenwerkingen met VDAB, scholen, interimkantoren,.... het is me allemaal bekend. Het voeren van sollicitatiegesprekken, zorgen voor onboarding, maar ook dossieropbouw, exit gesprekken en ontslag behoorden tot mijn takenpakket, net zoals het klaarzetten van de payroll (gewoon om te werken met Proteam en Eblox) en alles rond sociale wetgeving. Het grootste deel van mijn tijd besteedde ik echter aan het bouwen en managen van een goed en stabiel team waar iedereen zich op zijn gemak voelde. Ik ben een enthousiaste en loyale people manager die problemen graag analytisch bekijkt. Ik leer graag bij - zowel van experten als van collega's, en deel ook zelf graag mijn kennis.

Waregem
Beschikbaar vanaf: 3 maart 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

EmbarquementDéveloppement du leadershipFormationEBloxProtimeAdministrationNLP PractitionerRenforcement de l'esprit d'équipePaiementsAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesOrientation professionnelleDroit socialRecrutement et sélection BleuRecrutement et sélection Blanc

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Graag stellen wij u voor aan An, een ervaren professional met een brede achtergrond in zowel HR-management als marktonderzoek. Met haar indrukwekkende negen jaar ervaring bij Albert Heijn heeft ze een grondige kennis van diverse HR-taken opgebouwd, waaronder het beheer van de supermarkt, payroll, ouderschapsverlof, RVA-documentatie, onboarding, vacaturebeheer, sollicitaties, exit gesprekken, talentmanagement en het stimuleren van carrièremogelijkheden voor medewerkers. Ze heeft ook de eerste gesprekken gevoerd voor supermarktmanagers in Oost- en West-Vlaanderen en heeft trainingen gegeven aan teamleiders. Echter, An heeft het gevoel dat ze is uitgekeken op deze zeer operationele rol en wil graag haar passie voor coaching en HR verder ontwikkelen.


Met haar achtergrond in sociologie heeft An een diepgaand begrip van menselijk gedrag en sociale dynamiek. Om haar vaardigheden in coaching en HR te versterken, heeft ze in 2019 opleidingen gevolgd op het gebied van sociaal recht en coaching. Momenteel is ze bezig met loopbaancoaching als bijberoep en heeft ze 2-3 dagen per week beschikbaar om haar expertise in te zetten.


Voor haar periode bij Albert Heijn heeft An gestart in het marktonderzoek. Ze heeft twee jaar ervaring opgedaan bij de federale overheid, met name bij FOD Justitie, hoewel ze heeft ontdekt dat dit niet haar passie was. Om haar analytische vaardigheden verder te ontwikkelen, heeft ze ook een masteropleiding gevolgd waarin ze het gebruik van statistiek in een bedrijfscontext heeft bestudeerd.


Naast haar HR- en coachingvaardigheden heeft An bij Albert Heijn ook waardevolle trainingen gevolgd op het gebied van leiderschap, plannen en organiseren, en teammanagement. Ze heeft ervaring met het werken met software zoals SD Worx, E-blox en Protime, waarbij ze verantwoordelijk was voor het voorbereiden van gegevens voor het sociaal secretariaat. Hoewel An geen technische achtergrond heeft, heeft ze een sterke focus op mensgerichtheid en is ze goed in staat om te werken aan werving en selectie of algemene HR-taken.


Met haar sterke mensgerichte aanpak, ervaring in HR en coaching, en haar brede skillset, is An een waardevolle kandidaat voor projecten op het gebied van rekrutering, HR-administratie of algemene HR-ondersteuning. Wij zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw organisatie.Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000bFapUQAS Ann