fbpx

Delphine

Assistant de gestion

Na mijn studies Office management - Medical management ging ik aan de slag in een regionaal ziekenhuis waar ik 12 jaar heb gewerkt. Om een betere work-life balans te creëren besloot ik om als virtual assistant aan de slag te gaan. Ervaring met financiële administratie, medische administratie, basis HR.

Lichtervelde
Beschikbaar vanaf: 25 maart 2024
0,5 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

PowerpointDevenirCodage, classement et archivage des documentsRelevés bancaires LivresGérer le flux de facturationContrôle des facturesRecouvrement des facturesFactures de réservationPréparation des facturesEnvoi de rappels de paiementContacts Recouvrement de créances, Comptabilité, Assureurs-créditOrdres de suiviContact téléphonique avec les clientsTraitement des commandesEffectuer des paiements FournisseursTraitement des factures FournisseursSuivi Comptes créditeursTableaux croisés dynamiquesOffice 365Gestion ERPEntrée des donnéesSoutien administratifPonctuelOffice 365Précision

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Delphine is een gepassioneerde freelance administratief bediende met een opleiding in medical management assistant en jarenlange ervaring in de medische sector. Door het gebrek aan work life balance had Delphine besloten om te stoppen binnen het ziekenhuis waar ze werkzaam was en startte ze op als freelancer.


🤝Expérience :

Met drie lopende opdrachten voor huisartsen, specialisten en een boekhoudkantoor, heeft Delphine uitgebreide ervaring met verschillende softwares: zoals octopus, yuki, silver fin, intervat en giks, office en oasis( inschrijvingsprogramma). Ze leert snel aan en kan een breed scala aan taken uitvoeren, waaronder basis boekhouden, inboeken van facturen en betalingen, facturen opmaken en debiteurenbeheer. Ze kan ook aangiftes doorsturen als deze zijn opgemaakt en heeft ruime ervaring met administratieve taken.

Delphine werkt voornamelijk vanuit huis in Lichtervelde en kan flexibele uren aanbieden, wat haar ideaal maakt voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun administratieve taken. Ze heeft een brede sectorkennis en een voorliefde voor de medische sector. Hoewel ze minder voeling heeft met technische en transportgerelateerde sectoren, is Delphine zeer gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan.


🌍Langues :

Delphine is een native spreker van Nederlands en spreekt en schrijft vloeiend Engels. Ze kan zich goed redden in het Frans, waardoor ze ook Franstalige patiënten van dienst kan zijn.


❤️Persoonlijk:

Delphine hecht veel waarde aan een goede work-life balance. Haar man is zelfstandig installateur en ze onderhoudt ook zijn administratie.

Door haar focus op work-life balance, zorgt Delphine ervoor dat ze altijd gemotiveerd en energiek blijft om haar werk op een professionele en nauwkeurige manier uit te voeren.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000aIvF8QAK Delphine