fbpx

Lara

Gestion de projet

Ik ben Lara van LarAssistance en ik ondersteun bedrijven door hun rand-taken over te nemen zodat zij zich op hun core-business kunnen concentreren. Dit kan zowel op lange termijn, als op project-basis en van op afstand, als ter plaatse. Concreet kan je bij mij terecht voor administratieve ondersteuning, sales ondersteuning en technische ondersteuning. In 2013 studeerde ik af als Bachelor Sociaal Werk en nadien heb ik als Consultant bij een Interimkantoor en als Verantwoordelijke Verhuur bij een Vastgoedkantoor gewerkt. Sinds 2019 heb ik ervoor gekozen om als freelancer aan de slag te gaan omwille van het feit dat ik afwisseling en uitdagingen nodig heb.

Evergem
Beschikbaar vanaf: 13 maart 2023
1 jour(s)/par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

MailchimpOffice 365OneNotePowerpointDevenirAdministrationWixWordpressIOSAdobe LightroomGoogle My BusinessWordpressWixPrécisionPonctuelPages d'atterrissageBulletins d'informationFactures de réservationPréparation des facturesContact téléphonique avec les clientsEffectuer des paiements FournisseursTraitement des factures FournisseursSuivi Comptes créditeursAdministrationAcquisition de clients

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :

Lara is een supertoffe dame uit Evergem, 31 jaar, die voor deze jonge leeftijd al een behoorlijk levenstraject heeft afgelegd.

Lara is op vandaag actief als Virtual Assitent.


| Good to know?

👌🏻 Is IT-minded: Kan werken met Wix, Wordpress, Lightroom, Mailchimp, MS Office, …

👌🏻 Bachelor Sociaal Werk

👌🏻 Kennis van Social Media


| Lara in ’t kort?

🤝 +/- 10 jaar

🌍 NL (moedertaal) ENG (zeer goed)

❤️ Spontaan, goedlachs, werkt zeer snel en efficiënt, zit niet graag stil. Heeft ook ervaring in Wordpress.| Compétences ?

- Contenu de l'emploi  Sinds 2017 werkte ze voornamelijk in de vastgoedsector bij Uniqum, waar ze verantwoordelijk was voor de huurcontracten etc.

Na 1,5j merkte Lara dat ze toch die afwisseling mistte en besloot om aan de slag te gaan als freelancer.

Ze volgde een extra opleiding als Virtual Assistent op de VA school maar ook een technische opleiding waardoor ze zich nu ook thuis voelt in social media, opzetten van webshops, etc...


Qua ervaring in taken: administratie, facturatie, klantencontact, prospectie, eventplanning, prospectie, agendaplanning, websitebeheer, social media beheer, etc..


• Sector | Ze heeft ervaring in de vastgoedsector, HR, horeca. Staat open voor alles.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0036N00000A4XYNQA3 Lara