fbpx

Patrick

Appeler l'agent

Beschikbaar vanaf: 8 februari 2024
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Communiqués de presseCommunication par pousséeRécit de l'histoireAnalyse des donnéesReporting (administrative)Marketing des servicesMarketing par courrier électroniqueGénération et développement de prospectsCréation de liensMarketing mobileSEARÉFÉRENCEMENTPublicité dans les médias sociauxMarketing directMarketing du commerce électroniqueGDPRMarketing d'influenceMarketing internationalMédias hors ligneMédias en ligneMédias sociauxPlan de marketing en lignePlanification du projetB2BB2C

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Patrick is door de jaren heen op heel vlakken actief geweest operationeel, administratief, financieel …
De laatste jaren is hij zich gaan toeleggen op marketing en dan vooral op marketing planning en budgettering. Patrick heeft dit ook hands-on allemaal kunnen doen. Patrick houdt ervan om te werken aan campagnes die dynamisch zijn en sprekend zijn.

Patrick heeft ervaring in verschillende sectoren: toerisme, logistiek, voeding en heeft zowel gewerkt voor bv. een grote KMO die werd overgenomen door een multinational als voor een start-up, hij heeft hierin geen voorkeur voor het één nog het ander.
Patrick is een zeer vriendelijke en sociale man met heel wat kennis en ervaring die hij graag gebruikt om een opdracht zo goed mogelijk te volbrengen. Patrick komt zeer verstandig over en is gedreven en gemotiveerd om nieuwe opdrachten met plezier uit te voeren. Sterk profiel, interessante man.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00001AGTeDAAX Patrick