fbpx

Louis is actief als trainer en coach omtrent teamverandering, verantwoordelijkheden, time management, teamsfeer en het stellen van prioriteiten. Daarnaast focust hij zich ook op bedrijfsontwikkeling en communicatie, bijvoorbeeld van 3 aparte werkingen naar 1 gaan. Hij doet ook vakbondsonderhandelingen en schrijft ESF dossiers. Qua HR staat hij open voor strategische en operationele taken. Sterktes: analytisch vermogen, aanpassingsvermogen, diplomatisch maar eerlijk.

De Pinte
Beschikbaar vanaf: 19 april 2024
3,5 jour(s) / par semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Compétences

Récit de l'histoireL'évaluationGestion du changementGestion du tempsComp & BenOpvolging ESF-dossierSchrijven ESF-dossierConnaissance du GDPRAccueillir les nouveaux employésSuivi de l'évaluation et de la formationGestion des ressources humainesNégociation syndicaleVenteRecrutement et sélection BleuRédaction de discoursGDPRPlanification du projetStratégie de communication globaleLeadershipManagement SkillsRecrutement et sélection BlancCebirConseils financiers et économiquesÉlaboration d'un plan d'entrepriseCalcul des coûts

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Louis , Non-Profit/Public/Organizational Management + Bedrijfsmanagement van opleiding , is actief in meerdere domeinen van HR maar ook in project management.
Is momenteel ook aan de slag bij Volvo voor een opdracht maar heeft nog 2 dagen per week beschikbaar.
Kan ingezet worden voor:
- Begeleiding van projecten (momenteel wat hij nu doet bij volvo: het nieuwe project van de nieuwe elektrische wagens en de hele aanwerving van de technische profielen hiervan)
- nieuwe mederwerkers aanwerven, begeleiden, opleidingen
- actieplannen aan de medewerkers koppelen
- Bedrijfsnoden die verband houden met organisatorische
veranderingen, herstructurering
- intern communicatiebeleid,

Heeft zeker ervaring met Technische profielen.
Profielen waar hij ook al voor aangeworven heeft zijn profielen in Water en gas fitting dus in sanitaire context. (badkamer, verwarming, ...)

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000tlhz4AAA Louis