fbpx

Freelancer met meer dan 20 jaar ervaring op vlak van inkoop, coaching & rapportering en data analyse. Heeft 20 jaar lang bij Thomas Cook gewerkt waar hij heel wat internationale functies heeft uitgevoerd waarbij hij mensen coachte op commercieel vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Aangezien hij houdt van cijfers en data, geeft Christophe les aan de Thomas More Hogeschool in E-tourism. Daarnaast zetten bedrijven hem vaak in om opleidingen te geven in excel, powerpoint,... Voor Christophe staan de woorden data, digitaal en informatica centraal in zijn leven. Christophe noemt zichzelf een Excel-Nerd, en is er enorm fier op! Enorm veerlzijdig profiel!

Disponible à partir du : 1er juin 2022
5 jour(s)/semaine
Voiture personnelle
Travail à domicile
Travail le week-end
Travail du soir

Avis de GIGHOUSE

Score de GIGHOUSE :
Zeer vriendelijke man die zijn tijd neemt een duidelijk beeld te schetsen van waar zijn expertise een voorkeuren precies liggen. Weet wat hij wil, maar is dan ook zeer goed in wat hij doet en spreekt er met de nodige passie over.

Ce profil vous intéresse ?

Ce profil vous intéresse ?

      Je souhaite être informé des communications relatives aux événements, aux conseils en matière de candidature, aux concours, aux enquêtes, etc. ....

      0031t00000tkYI8AAM Christophe