fbpx

Mandy

Administrative assistance

hulp nodig bij je administratie, planning, of sales ? dan ben ik de persoon die jullie zoeken. ik voel me als een vis in het water in een technische omgeving en heb een bijzondere affiniteit met ramen/deuren, zonwering, buitenleven,... ik kan zeer goed zelfstandig werken, maar krijg net zo goed energie van de aanwezigheid van leuke collega's. mijn skills in een notedop; - werfopvolging - planning - overleggen met verschillende partijen om een bepaald doel te behalen. - algemene administratie zoals facturatie, basis HR taken, offertes opmaken,... - sales - project management - kennis van adsolut ERP ik ben beschikbaar om te werken bij u op locatie of op afstand. ik ben gedreven en ambitieus, steeds bereid om nieuwe dingen te leren. met mij in huis heeft u iemand die met veel enthousiasme een aanvulling van uw team zal zijn en klanten steeds met de glimlach te woord staat. hopelijk tot snel !

Kalmthout
Available from: Jan. 22, 2024
2 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Change And Transformation PathwayCore management tasksLeadershipOrganizationProblem SolvingProcess ChangeStrategizingAdministrationAssessmentChange ManagementTeam BuildingWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementNegotiating Trade UnionSalesAccuracyPunctualPlanning & BudgetingCoordination & CommunicationManaging TeamsMicrosoft AccessMS Power PointMS WordERP

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Mandy. Mandy is een dame die een voorliefde heeft voor bedrijven binnen de bouw. Zo was ze reeds actief op de dienst planning, berekenen van offertes ramen en deuren,…

 

❤️ Mandy is een dame met een sterke ruggengraat. Ze houdt van eerlijkheid, haar hart ligt op haar tong. Haar vorige werkgevers noemen haar wel eens de sfeermaker binnen de groep.

🤝 experience within administration 

🔎 zoekt opdrachten binnen administratie – commercieel bediende

🌍 language skills: ND/ENG/FR

 

Job Content:

-       Past experience:

§ Billing.

§ Doorgeven van de uren naar sociaal secretariaat.

§ Opmaak van offertes.

§ Vorderingsstaten.

§ Complaint handling.

§ Opvolgen van de leveringen.

§ Betalingen.

§ Briefwisseling.

§ Werkplanning opmaken.

§ Opmetingen doen op werven.

§ Aansturen van een team.


Huidige opdracht via GIGHOUSE: bouwonderneming ondersteunen in de opmaak van postinterventies dossiers ( zeer goeie referenties).

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000PKl8wQAD Mandy