fbpx

Laurenz

All-round Marketer

Trotse Co-Founder van creatief bureau en productiehuis Boelet. Samenwerken met mij (of de partners bij Boelet), dat is kiezen voor een directe aanpak zonder tussenpersonen. Ik smijt me vol enthousiasme op elk audiovisueel-, content-, design- of marketingproject. Hierbij durf ik ook zaken te bespreken met mijn partners bij Boelet. Dat vind ik trouwens belangrijk, omdat een opdracht vanuit verschillende invalshoeken bekijken, bijdraagt tot een beter resultaat. Contacteer me gerust voor elk project in de hierboven vermelde sectoren (audiovisueel, content, design en/of marketing). Ik ben er zeker van dat ik kan helpen!

Winch
Beschikbaar vanaf: 2 november 2022
0.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

CROCampaign ManagementWeb AnalyticsGDPRWeb designResponsive DesignAdsLanding pagesAssemblyNewslettersDTPFlyers/BrochuresImage editingFlyersCorporate identityIllustrationsLayoutLogo DesignTV SpotsMockupsUI DesignUX DesignWireframesVideo ProductionAcquiring Customers

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Laurenz uit Lier heeft in januari 2020 met een toenmalige medestudent een out-of-the-box creatief bureau + productiehuis opgericht. Geen risico met de intrede van corona, zo bleek want daar ze zich enkel richten op het digitale gebeuren, konden veel bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren rekenen op hun expertise: digital marketing.

 

Laurenz in ‘t kort

🤝 4 jaar ervaring binnen marketing waarvan bijna 3 jaar als freelancer

🔎 Lange of korte opdrachten, maakt niet uit voor hem

🌍 NL (moedertaal), EN (zeer goed), FR (goede professionele kennis voor copywriting)

🏡 Lier + 30 km – kan ook verder indien remote

❤️ Laurenz is een creatieve people-person. Hij houdt ervan om met mensen rond de tafel te zitten om zo de beste service vanuit zijn expertise te leveren.

Als telg uit een familie vol zelfstandigen is hij zeer klantgericht. Naast het creatieve houdt hij enorm van psychologie, filosofie en architectuur/cultuur.

Laurenz sport zo’n 3, 4 keer per dag en is enorme fan van American Football.

 

Expectations?

  • Job content | Laurenz is allround digital marketeer: hij verzorgt de SEO/SEA van klanten, werkt met mailchimp, verzorgt social media campagnes, schrijft zelf ook en zet de digitale marketing campagnes op van A tot Z en meet ze ook.

Cases op aanvraag

  • Sector | Laurenz heeft ervaring als digital marketeer in verschillende sectoren, heeft een groot inlevingsvermogen en past zich snel aan.

Good to know

👌🏻 Bachelor Communicatiemanagement & Bachelor Public Relations

👌🏻 Kan zowel remote als op kantoor werken

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000N7kv8QAB Laurenz