fbpx

Anthony

Contentmarketeer

ik hou van contentstrategie, content creatie en contentmanagement. Online marketingplannen bedenken en uitrollen doe ik de afgelopen jaren voor heel wat klanten. Daarvoor ben ik 12 jaar cameraman/monteur, scenarist, regisseur en producer geweest voor honderden online video's alsook tv en cinemacommercials. Ik ben dus een visuele storyteller die zich de afgelopen jaren in online marketing heb gespecialiseerd. Daar heb ik geleerd om ook mijn copywriteskills en fotografieskills nog meer te perfectioneren voor social mediakanalen, websites, blogs, grafische ontwerpen, nieuwsbrieven, ... . Eveneens heb ik mijn account en project manager skills verder ontwikkeld. Projecten die ik zoek mogen me zowel strategisch, organisatorisch als creatief uitdagen. Ik hou ervan om op c level betrokken te worden, maar kan evengoed uitvoerend werken. Zelfstandigheid, betrokkenheid, transparantie en eigen verantwoordelijkheid vind ik belangrijke waarden.

Mortsel
Beschikbaar vanaf: 11 februari 2024
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Online StrategieMarketingSocial-media-contentSocial MediaMarketing PlanVideo editingVideoapparatuurContent StrategieSEO/SEASeaSEO ExperienceContentplannenSocial Media ManagementFinal Cut ProPremiere ProOnline ContentContent creation

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Anthony, een veelzijdige professional met een boeiende carrière die begon als monteur en zich geleidelijk opwerkte tot een bekwame projectmanager. Zijn reis omvatte het succesvol leiden van verschillende producties, terwijl zijn passie voor video-creatie zich ontwikkelde tot een indrukwekkende nevenactiviteit. Onlangs heeft Anthony zijn talenten aangescherpt binnen een agency kantoor, waar hij zijn veelzijdigheid toepaste als projectmanager.

 

Afkomstig uit het bruisende Mortsel, is Anthony een dynamisch persoon die van vele markten thuis is. Zijn expertise strekt zich uit tot contentmarketing, waarin hij zich gespecialiseerd heeft.


Anthony in ’t kort:

🤝 5 jaar ervaring projectmanagement

🔎 Zoekt functies als contentmarketeer – projectmanager  

🌍 Nederlands, Engels & Frans (goed)

❤️ Anthony straalt als een ware optimist, waarbij zijn positieve instelling niet alleen zijn eigen werk beïnvloedt, maar ook een aanstekelijk effect heeft op zijn collega's. Voor hem is de samenhorigheid binnen een team van groot belang, en hij zet zich actief in om een positieve en ondersteunende werkomgeving te creëren. Zijn vermogen om verantwoordelijkheid te nemen is opmerkelijk, waarbij hij niet aarzelt om leiderschap te tonen wanneer dat nodig is. Anthony gedijt in zelfstandig werk, waar hij zijn creativiteit en initiatief optimaal benut om doelen te bereiken. Kortom, hij is een energieke teamspeler met een sterke focus op positieve samenwerking en verantwoordelijk ondernemerschap.

 

Job Content:

-       Marketingcampagnes bedenken, opzetten en uitrollen.

-       Opstellen van een content marketing plan.

-       Copywriting voor website, social media, …

o  Facebook

o  Linkedin

o  TikTok

o  Youtube

o  Instagram

-       SEO optimalisatie.

-       Eindverantwoordelijkheid dragen. ( 6 tal eindklanten)

-       Team aansturen. ( 5 tal medewerkers)

-       Financieel en budgetbeheer.

-       ...

Programma’s: Adobe Premair, After Effects, Photshop ( basis), Canva, Indesign ( basis), Illustrator ( basis), Teamleader

 

Sector: Anthony heeft vooral gewerkt binnen bouw, metaal, industrie en transport.

 

Good to know:

👌🏻 Tarief wordt bepaald door de duurtijd en de frequentie van de opdracht.  

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000l3krsQAA Anthony