fbpx

Operationeel & Business Development Manager met meer dan 25 jaar ervaring in de Foodbranche

Schilde
Available from: January 1, 1700
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

FoodbrancheSalesFoodserviceNegotiationEntrepreneurLeadership DevelopmentProblem SolvingTeam PlayerAnalytical SkillsTransportOpzetten Van VerbeterplannenOperationele ProcessenKPI'sLogisticsFmcgContinuous ImprovementOperational Excellence

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Maak kennis met Alain, wiens loopbaan begon als accountmanager in de voedselbranche, met name in zuivelproducten. Gedurende vele jaren heeft hij ervaring opgedaan in de fast moving consumer goods. In de loop der tijd is zijn rol geëvolueerd, waarbij hij zich meer heeft gericht op operationele aspecten zoals het optimaliseren van processen, het beheren van de supply chain van A tot Z, en het afhandelen van klachten.

 

Het profiel van Alain is geschikt voor zowel operationele als commerciële taken. Het commerciële aspect heeft hem nooit losgelaten, en zelfs tijdens zijn operationele functies heeft hij zich beziggehouden met het behartigen van bestaande klanten.

 

In de afgelopen maanden heeft Alain een periode van vrijaf genomen om te reflecteren op zijn carrière. Hij koestert de wens om terug te keren naar zijn passie, naar iets waar hij voldoening uit haalde, en dat blijkt nu juist het commerciële aspect te zijn.

 

Alain in ’t kort:

🤝30 jaar werkervaring waarvan 6 jaar als accountmanager binnen de zuivel

🔎 Zoekt functies als account manager

🌍 Nederlands (moedertaal) / Engels ( zeer goed ) / Frans ( zeer goed )

❤️ Alain onderscheidt zich door zijn diepgewortelde voorliefde voor zuivel, die als een leidraad door zijn carrière loopt. Zijn passie voor de verkoop vormt een drijvende kracht achter zijn professionele inzet, waarbij hij gedreven is om producten en diensten op een overtuigende manier aan te bieden.

 

Als resultaatgerichte professional streeft Alain voortdurend naar succes en efficiëntie. Hij heeft bewezen in staat te zijn om meetbare resultaten te behalen en doelen te overtreffen, wat hem een waardevolle aanwinst maakt binnen diverse zakelijke contexten.

 

Daarnaast blinkt Alain uit als teamplayer, waarbij hij effectief samenwerkt met anderen om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken. Zijn vermogen om in teamverband te werken, gecombineerd met zijn communicatieve vaardigheden, draagt bij aan een positieve en collaboratieve werkomgeving.

 

Integriteit vormt de kern van Alain's professionele ethos. Zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid zijn essentiële eigenschappen die zijn collega's en klanten waarderen. Deze integriteit is niet alleen zichtbaar in zijn interacties, maar ook in zijn streven naar ethische zakelijke praktijken.

 

Samengevat is Alain een gedreven professional met een voorliefde voor zuivel, gedreven door zijn passie voor de verkoop. Zijn resultaatgerichtheid, teamgeest en integriteit maken hem tot een waardevolle kracht in elke professionele omgeving.

 

Job Content:

Past experience:

-       Prospecteren naar nieuwe klanten (b2b)

-       Onderhouden van een bestaande portefeuille.

-       Beurzen organiseren en bezoeken in binnen- en buitenland.

-       Voorraadbeheer.

-       Orderopvolging.

-       Opzetten van reclamecampagnes, flyers,… .

-       KPI’s monitoren

-       Implementeren van nieuwe programma’s

-       Team aansturen

-       ...

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000gVScxQAG Alain