fbpx

Harun

All-round Marketer

Beschikbaar vanaf: 29 oktober 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Affiliate MarketingBrand StrategyBrandingCorporate IdentityDigital MarketingDirect MarketingEmail MarketingCopywritingKeyword ResearchLink BuildingSEO

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik Harun aan jullie voor, een dynamische junior freelancer uit Gent met een passie voor digital marketing. Zijn reis begon met een bachelor in Financieel- en Verzekeringswezen, waar hij bij BNP Paribas ontdekte dat zijn ware roeping elders lag. Met een creatieve geest en ondernemersbloed uit het familiebedrijf, transformeerde hij op jonge leeftijd de digitale aanwezigheid van hun horecazaak (Restaurant GÖK) in Gent.

Na zijn bachelor koos Harun voor verdere studies in Bedrijfskunde. In 2022 werd hij Marketing- en Communicatie Manager bij The Rotating Company, waar zijn strategische inzichten en go-to-market expertise de groei van het bedrijf aanstuurden. Bovendien is Harun medeoprichter van GraphQL Visualizer.

Zijn focus ligt voornamelijk op social media management, SEO & SEA en branding, digital marketing.

Met zijn uitgebreide achtergrond en ondernemersgeest staat Harun klaar om uit te blinken en te innoveren in de wereld van digital marketing.

Maakt websites in wordpress.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000dNhjUQAS Harun