fbpx

Debbie

Administrative assistance

9 jaar geleden zette ik de stap naar administratief bediende. Een functie die volledig op mijn buik geschreven is aangezien ik nauwkeurig en ordelijk ben ingesteld. Bij mij zal je zelden tot niet een bureau vol papieren zien liggen. Alles wordt steeds correct geordend, geklasseerd, gearchiveerd of digitaal bewaard in verschillende mappen. Bovendien leer ik snel bij en kan ik handig overweg met nieuwe programma's. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al snel als freelancer aan de slag ben gegaan. Als freelancer biedt ik all-round administratieve ondersteuning aan bedrijven. Ik heb heel wat ervaring op gebied van facturatie, debiteurbeheer, betalingen uitvoeren en opvolgen, facturen verwerken in de boekhouding, maar ook payroll is een deel van mijn job. Ook personeelsbeheer valt onder mijn taken zoals contractopmaak - en opvolging, administratie in orde brengen bij ziekte/ouderschapsverlof/etc. Tot slot ben ik ook communicatief en heb ik al vaak het onthaal gedaan, zowel ter plaatse als telefonisch. Mailing, sociale mediabeheer, nieuwsbrieven opmaken, blogs schrijven, leads contacteren,... dit valt allemaal onder communicatie voor mij. Ruim gesteld ben ik dus inzetbaar voor administratieve hulp, payroll en communicatie.

Oudenaarde
Beschikbaar vanaf: 20 maart 2024
1 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

ExactAsanaAdministrationPayrollOffice 365AccuracyPunctualAdministrative SupportManage Invoicing FlowAudit InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesSending payment remindersFace2face Customer ContactFollow up OrdersTelephone Customer ContactProcessing Purchase OrdersMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payableAccounts Receivable Management

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Graag stel ik u voor aan Debbie Mejor, een buitengewone professional met een uitgebreide ervaring in office support. Debbie heeft onlangs als Operations Administrator bij Iris Facility Solutions gewerkt in de periode van 2022 tot 2023. In deze rol was zij verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van de dagelijkse operaties en het ondersteunen van diverse administratieve taken.


Voorafgaand aan haar tijd bij Iris Facility Solutions, heeft Debbie haar talenten ingezet bij SportaMundi VZW van 2018 tot 2023. Gedurende deze periode heeft zij zich beziggehouden met administratieve en communicatieve taken, waarbij zij haar organisatorische vaardigheden en uitstekende communicatievaardigheden heeft ingezet om de organisatie te ondersteunen.


Voorafgaand aan haar dienstverband bij SportaMundi VZW, heeft Debbie ook waardevolle ervaring opgedaan als vervangend leerkracht bij MPI in Eine in de periode van april tot juni 2018. Haar passie voor onderwijs en haar vermogen om zich snel aan te passen, maakten haar een gewaardeerde kracht in het onderwijsteam.


Daarnaast heeft Debbie tussen 2015 en 2018 haar eigen administratieve ondersteuningsbedrijf, DM Admin, als freelancer beheerd. Gedurende deze tijd heeft zij met succes een breed scala aan administratieve taken uitgevoerd en heeft zij haar expertise verder ontwikkeld.


Voordat zij haar eigen bedrijf startte, heeft Debbie haar vaardigheden aangescherpt als administratie- en marketingassistent bij BouwPunt Ottervaere van 2014 tot 2015. Haar vermogen om zowel administratieve als marketingtaken uit te voeren, maakte haar een waardevolle aanwinst voor het team.


Tenslotte heeft Debbie ook ervaring als leerkracht in het lager onderwijs, waar zij van 2012 tot 2014 werkte als vervangend leerkracht. Haar passie voor onderwijs, geduld en betrokkenheid maakten haar tot een gewaardeerde mentor voor haar leerlingen.


Met al deze gevarieerde ervaring heeft Debbie een solide basis opgebouwd in office support en administratieve taken. Haar veelzijdigheid, proactieve houding en vermogen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen maken haar de ideale kandidaat voor uw behoeften op het gebied van administratieve ondersteuning.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000dMmb2QAC Debbie