fbpx

Delphine

Management Assistant

Na mijn studies Office management - Medical management ging ik aan de slag in een regionaal ziekenhuis waar ik 12 jaar heb gewerkt. Om een betere work-life balans te creëren besloot ik om als virtual assistant aan de slag te gaan. Ervaring met financiële administratie, medische administratie, basis HR.

Lichtervelde
Beschikbaar vanaf: 25 maart 2024
0.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

PowerpointBecomeCoding, Classifying And Archiving DocumentsBank Extracts BooksManage Invoicing FlowAudit InvoicesCollecting InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesSending payment remindersContacts Collection, Accounting, Credit InsurersFollow up OrdersTelephone Customer ContactProcessing Purchase OrdersMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payableDraaitabellenOffice 365Manage ERPData InputAdministrative SupportPunctualOffice 365Accuracy

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Delphine is een gepassioneerde freelance administratief bediende met een opleiding in medical management assistant en jarenlange ervaring in de medische sector. Door het gebrek aan work life balance had Delphine besloten om te stoppen binnen het ziekenhuis waar ze werkzaam was en startte ze op als freelancer.


🤝Experience:

Met drie lopende opdrachten voor huisartsen, specialisten en een boekhoudkantoor, heeft Delphine uitgebreide ervaring met verschillende softwares: zoals octopus, yuki, silver fin, intervat en giks, office en oasis( inschrijvingsprogramma). Ze leert snel aan en kan een breed scala aan taken uitvoeren, waaronder basis boekhouden, inboeken van facturen en betalingen, facturen opmaken en debiteurenbeheer. Ze kan ook aangiftes doorsturen als deze zijn opgemaakt en heeft ruime ervaring met administratieve taken.

Delphine werkt voornamelijk vanuit huis in Lichtervelde en kan flexibele uren aanbieden, wat haar ideaal maakt voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun administratieve taken. Ze heeft een brede sectorkennis en een voorliefde voor de medische sector. Hoewel ze minder voeling heeft met technische en transportgerelateerde sectoren, is Delphine zeer gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan.


🌍Languages:

Delphine is een native spreker van Nederlands en spreekt en schrijft vloeiend Engels. Ze kan zich goed redden in het Frans, waardoor ze ook Franstalige patiënten van dienst kan zijn.


❤️Persoonlijk:

Delphine hecht veel waarde aan een goede work-life balance. Haar man is zelfstandig installateur en ze onderhoudt ook zijn administratie.

Door haar focus op work-life balance, zorgt Delphine ervoor dat ze altijd gemotiveerd en energiek blijft om haar werk op een professionele en nauwkeurige manier uit te voeren.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000aIvF8QAK Delphine