fbpx

Veronique

Management Assistant

Ik ben in 1999 afgestuurd en behaalde diploma A1 Secretariaat-Talen. Ben onmiddellijk aan de slag gegaan in aankoop en productie van sport toestellen. In 2008 ben ik aan de slag gegaan als allround medewerker administratie in de retail. Na enkele jaren was ik verantwoordelijk van een team van 6 mensen. In 2018 had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Ben overgestapt naar de automobielsector als personeelsverantwoordelijke en administratie boekhouding. Deze job oefen ik momenteel nog gedeeltelijk uit en doe er sinds 1/4 administratieve freelancer in bijberoep bij. Mijn skils zijn: punctueel, discreet, oog voor detail, kan in groep en zelfstandig werken, nauwkeurig

Lebbeke
Available from: January 1, 1700
1.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctualAccount ManagementAdministrationOrganizationAdministrative SupportData InputCoding, Classifying And Archiving DocumentsManage Invoicing FlowAudit InvoicesCollecting InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesSending payment remindersFace2face Customer ContactFollow up OrdersTelephone Customer ContactMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payable

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Veronique from Lebbeke heeft meer dan 20 jaar ervaring at all-round administration. Ze begon haar loopbaan bij de aankoopdienst van een productiebedrijf at sporttoestellen. Daarna werkte ze 10 jaar bij Delhaize, waar ze begon als verkoper en zich opwerkte tot verantwoordelijke van een afdeling. Sinds 2018 is ze werkzaam op de personeelsdienst van een Renault garage.


Haar takenpakket omvat onder meer:

 • mailings & telefonie
 • inboeken van facturen
 • voorbereiding van de boekhouding
 • sollicitatiegesprekken
 • samenwerking met interimkantoren
 • het doorgeven van uurprestaties
 • voorbereiding voor de payroll met sociaal secretariaat.

| Good to know:

👌🏻 Diploma A1 Secretariaat-Talen

👌🏻 Veronique heeft kennis van Exact Online, Excel, Bill-it and MS Office, maar nog geen ervaring met SAP. Ze is echter bereid om dit aan te leren.

 

| Véronique in't kort:

🤝 +/- 20 years of experience

🔎 zoekt halftijdse opdrachten

🌍 NL (moedertaal), FR (zeer goed), ENG (basis)

🏃🏻‍ Beschikbaarheid: 5 halve dagen zou kunnen, werkt nu halve dagen id voormiddag bij Renault

❤️ Véronique is een gedreven iemand die uitdaging nodig heeft met een gevarieerd takenpakket. Is zowel analytisch als sociaal aangelegd maar geen pure sales persoon.

  

-       Sector | Ze heeft ervaring in diverse sectoren, waaronder productie, retail, automotive, energie en overheidsdiensten.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

   I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

   0036N00000aGkiZQAS Veronique