fbpx

Tania

Project Management

07/2001 tot 04/2012 allround bediende Ik werkte zelfstandig op de boekhoudafdeling en zorgde voor administratieve ondersteuning tijdens afwezigheden van collega's van andere departementen binnen het bedrijf. 04/2012 tot 04/2019 Administration Manager / verantwoordelijke personeel Mijn verantwoordelijkheden waren: - boekhouding tot proef- & saldibalans - administratie in samenwerking met CAO - HR (loonadministratie in samenwerking met sociaal secretariaat) - aankoop 06/2019 tot 12/2019 boekhoudkundige medewerker op interim basis vanaf 01/2020 bestuurder bij Derboco Schrijnwerken Bv Ik verzorg de volledige administratie en de boekhouding (in samenwerking met boekhoudkantoor).

Beschikbaar vanaf: 25 maart 2024
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AccuracyPunctualAdministrationAccuracyPunctualAudit InvoicesCollecting InvoicesEntering InvoicesFormatting InvoicesAdministrative SupportCoding, Classifying And Archiving DocumentsBank Extracts BooksBooking & Processing Financial DataSending payment remindersContacts Collection, Accounting, Credit InsurersMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payable

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Tania in ’t kort

🤝 25+ jaar ervaring in administratieve functies

🔎 Zoekt als freelance administratief bediende, freelance boekhoudkundig bediende, freelance HR-bediende, … (géén commerciële functies)

🌍 Nederlands (moedertaal), Frans (zeer goed, heeft 7 jaar gewerkt in een bedrijf met voertaal Frans), Engels (goed, durft het ook gebruiken in professionele context)


❤️ Tania maakt een vlotte en spontane indruk. Hoewel ze niet commercieel is ingesteld, komt ze wel spraakzaam en vriendelijk over. Als collega houdt ze ervan om autonoom en gestructureerd te werken, en dat bij voorkeur in een respectvol team. Ze is proactief in die zin dat ze verbeterpunten zal aankaarten en opmerken, maar ze zal haar suggesties niet nodeloos doordrijven.


Expectations?

  • Job content | Tania gaat het liefst aan de slag in een backoffice functie, aangezien het commerciële aspect haar niet echt ligt. Ze geeft bovendien de voorkeur aan boekhoudkundige functies, eventueel in combinatie met loonadministratie. Boekhoudkundig gezien verwerkt ze alles behalve de definitieve btw-aangifte. Voor de zaak van haar man mag ze die wél doen, dus ze kan hierin adviseren maar is niet bevoegd om de aangifte ook voor externen te doen. Verder buigt ze zich graag over het inboeken van facturen, verwerken van betalingen, crediteuren- en debiteurenbeheer (incl. communicatie met incasso/advocaten). Qua loonadministratie verwerkt ze wekelijke de gegevens van de prikklok, zorgt ze voor de juiste codes en controleert ze maandelijks de voorlopige loonberekening alvorens deze door te sturen naar het sociaal secretariaat (Acerta).
    • Progamma’s: Exact Online, Octopus, Winbooks, FiAdPro, Isabel, Bouwsoft, … Opstart van SAP mee begeleid maar uiteindelijk nooit actief in gewerkt.
  • Sector | Mag eigenlijk heel breed zijn. Tot nu toe heeft ze gewerkt in o.a. schrijnwerkerij, tuin, consultancy, industrie, bouw en boekhoudkantoren. Alles kan opnieuw, maar we mogen zeker ook verder kijken dan dat. We hoeven bovendien geen concurrenten, klanten of leveranciers (van de zaak van haar man) uit te sluiten. Haar ervaring zit vooral in het ondersteunen van zelfstandigen en KMO’s, dus grote bedrijven zouden voor haar een leuke nieuwe leerkans zijn. Aangezien ze veel remote werkt, is de bedrijfscultuur niet de belangrijkste factor in de zoektocht. Wel houdt ze van een respectvolle samenwerking waarin “communicatie” en “bespreekbaarheid” sleutelkenmerken zijn.


Good to know

👌🏻 Secretariaat Talen (1992 – 1998) + Bedrijfsbeheer (behaald in 1988)

👌🏻 Na een inloopperiode waarin ze het bedrijf leert kennen en een eventuele handover doet, werkt Tania voornamelijk remote. Een eerdere werkervaring (met agressie op de werkvloer) heeft ervoor gezorgd dat ze zich veel beter en productiever voelt in haar aparte home office. 

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000A6QYpQAN Tania