fbpx

Lara

Project Management

Ik ben Lara van LarAssistance en ik ondersteun bedrijven door hun rand-taken over te nemen zodat zij zich op hun core-business kunnen concentreren. Dit kan zowel op lange termijn, als op project-basis en van op afstand, als ter plaatse. Concreet kan je bij mij terecht voor administratieve ondersteuning, sales ondersteuning en technische ondersteuning. In 2013 studeerde ik af als Bachelor Sociaal Werk en nadien heb ik als Consultant bij een Interimkantoor en als Verantwoordelijke Verhuur bij een Vastgoedkantoor gewerkt. Sinds 2019 heb ik ervoor gekozen om als freelancer aan de slag te gaan omwille van het feit dat ik afwisseling en uitdagingen nodig heb.

Evergem
Beschikbaar vanaf: 13 maart 2023
1 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

MailchimpOffice 365OneNotePowerpointBecomeAdministrationWixWordpressIOSAdobe LightroomGoogle My BusinessWordpressWixAccuracyPunctualLanding pagesNewslettersEntering InvoicesFormatting InvoicesTelephone Customer ContactMaking Payments SuppliersInvoice Processing SuppliersFollow up Accounts payableAdministrationAcquiring Customers

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Lara is een supertoffe dame uit Evergem, 31 jaar, die voor deze jonge leeftijd al een behoorlijk levenstraject heeft afgelegd.

Lara is op vandaag actief als Virtual Assitent.


| Good to know?

👌🏻 Is IT-minded: Kan werken met Wix, Wordpress, Lightroom, Mailchimp, MS Office, …

👌🏻 Bachelor Sociaal Werk

👌🏻 Kennis van Social Media


| Lara in ’t kort?

🤝 +/- 10 jaar

🌍 NL (moedertaal) ENG (zeer goed)

❤️ Spontaan, goedlachs, werkt zeer snel en efficiënt, zit niet graag stil. Heeft ook ervaring in Wordpress.| Competencies?

- Job content |  Sinds 2017 werkte ze voornamelijk in de vastgoedsector bij Uniqum, waar ze verantwoordelijk was voor de huurcontracten etc.

Na 1,5j merkte Lara dat ze toch die afwisseling mistte en besloot om aan de slag te gaan als freelancer.

Ze volgde een extra opleiding als Virtual Assistent op de VA school maar ook een technische opleiding waardoor ze zich nu ook thuis voelt in social media, opzetten van webshops, etc...


Qua ervaring in taken: administratie, facturatie, klantencontact, prospectie, eventplanning, prospectie, agendaplanning, websitebeheer, social media beheer, etc..


• Sector | Ze heeft ervaring in de vastgoedsector, HR, horeca. Staat open voor alles.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N00000A4XYNQA3 Lara