fbpx

Fiona

Management en communicatie assistent

Ik ben een gemotiveerde en leergierige creatieveling met een kinderlijk enthousiasme, een hoofd vol ideeën en een grote lust for life. Ik heb reeds voldoende maturiteit op de werkvloer opgebouwd tijdens mijn loopbaan. Dit maakt mij stressbestendig en bracht me de nodige communicatieve skills bij. Ik heb ervaring met omgaan met verschillende types mensen in diverse omstandigheden. Door mijn vorige jobs kan ik plan- en procesmatig en ook zelfstandig werken. De kernwoorden die mij typeren, zijn gedreven, communicatief, creatief en energiek.

Adegem
Beschikbaar vanaf: 19 februari 2024
2.5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Administratieve VerwerkingEventmarketingTeam BuildingProject ManagementProject WorkEngelse TaalKlantrelatieCustomer ContactOffice ManagementManagementondersteuningEvent ManagementOndersteuningAdministrative DutiesAdministratieve OpvolgingAdministratieve OpvolgingCoachingCommunications TalentManagement AssistanceManagementondersteuningAdministrative TasksAdministrative-CommercialAdministration

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

🌟 Fiona heeft vanaf het allereerste contact tot aan de succesvolle oplevering van projecten als aanspreekpunt gefungeerd 📊. Haar rol omvatte het begeleiden van klanten in het keuzeproces, waarbij ze zorgvuldig de planning bewaakte om ervoor te zorgen dat alles soepel verliep 🗓️. Bovendien heeft ze met succes onderaannemers aangestuurd en gecoördineerd, waardoor de projecten naadloos verliepen 🚀. Fiona heeft waardevolle ondersteuning geboden aan werf- en projectleiders 👷‍♂️👷‍♀️, wat resulteerde in een efficiënte uitvoering van taken 📈. Haar financiële opvolging was nauwgezet en zorgde voor de financiële gezondheid van projecten 💰. Als klantenbegeleidster bij Alg. aannemer klasse 8 Vandenbussche NV in Aalter heeft Fiona deze taken met uitmuntendheid uitgevoerd, gedurende de periode van maart 2014 tot en met oktober 2019 🏗️. Haar verantwoordelijkheden omvatten ook werfvoorbereiding, planning en administratieve ondersteuning 📝. Fiona is goed thuis in kwaliteitsstandaarden, zoals ISO 9001 en VCA 🏆, en heeft ervaring met facturatie, boekhouding en het voorbereiden van lonen 💼. Daarnaast was ze betrokken bij het ontwerpen van communicatie 📢.


Haar veelzijdige vaardigheden gaan echter verder dan de bouwsector 🌐. Tijdens haar rol als Management Assistant bij Heleblitz in Moerkerke van mei 2012 tot februari 2014, toonde Fiona persoonlijke competenties zoals creatief denken 💡, probleemoplossend vermogen 🧩 en resultaatgerichtheid 🎯. Ze is sterk klantgericht 🤝 en heeft het vermogen om te leren en te groeien in haar functie 🌱. Fiona is een bekwame multitasker 🤹, doorzetter 🏋️ en toegewijd aan haar werk 💪.


Naast haar ervaring in de bouwsector heeft Fiona haar horizon verbreed door middel van studie en praktijk 📚. Tijdens haar postgraduaat in Digital Marketing + Digital Content & Journalism in 2020 bij "This is not an agency" in Gent heeft ze uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van digitale marketing en contentcreatie 📱📝. Ze heeft als Social Media Consultant en Digital Coordinator samengewerkt met Google Digitaal Atelier 🌐. Bovendien heeft ze haar expertise ingezet als freelance Management Assistant, met een breed scala aan ondersteunende taken voor Mycelia en Mycelia Academy in Nevele 🌱.


Fiona heeft een uitgebreide kennis van social media en digitale marketing 📱💻, en haar betrokkenheid als student Digitale marketing en Social Media Consultant heeft haar vaardigheden verder versterkt 📊📈. Haar freelance-activiteiten omvatten ook een rol als Social Media Consultant voor Beau Elle 💄.


Met haar diverse achtergrond, vaardigheden en toewijding is Fiona een uitstekende aanvulling op elk team 🌟. Ze is momenteel beschikbaar als freelancer en zou een waardevolle aanwinst zijn voor uw project of organisatie 🤝.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006SKVLQA4 Fiona