fbpx

Torhout
Available from: May 5, 2024
3 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

MarketingRecruitmentRetailorganisatieHospitalityConsultingOpleidingTeam LeadershipTrainingsmanagementCoachingEmployee RetentionEmployer BrandingRecruitmentorganisatieAdministrative SupportFace2face Customer ContactTelephone Customer ContactExternal CommunicationsOnline CommunicationsScholarshipsAssessmentDISCAccount ManagementAdministrationTracking CustomersSales TechniquesBranding

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Eva heeft haar diploma behaald in de psychologie, wat haar een diepgaand inzicht heeft gegeven in menselijk gedrag en motivatie. Maar dat is nog maar het begin van haar indrukwekkende reis.


Ze heeft uitgebreide ervaring opgebouwd bij Talentus, waar ze zich heeft toegelegd op het rekruteren van technische profielen en arbeiders. Van het sourcen van kandidaten tot het voeren van diepgaande assessments (met behulp van Thomas International), Eva heeft alle facetten van het rekruteringsproces doorlopen.


Maar daar houdt het niet op. Eva heeft ook een schat aan ervaring in employer branding en employee branding, waardoor ze organisaties heeft geholpen om hun identiteit te versterken en toptalent aan te trekken. Bovendien heeft ze zich toegelegd op het trainen en coachen van medewerkers op alle niveaus, van de basis tot het management.


Eva's expertise strekt zich uit tot het begeleiden van performancecycli, het opzetten van doelstellingen en het faciliteren van tevredenheidsonderzoeken. Ze is betrokken geweest bij het ontwikkelen en implementeren van retentiebeleid en het bevorderen van welzijn op de werkvloer. Bovendien heeft ze individuele opleidingsplannen opgesteld om de groei en ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen.


Wat Eva onderscheidt, is haar toewijding aan het vinden van de juiste profielen en het helpen van organisaties bij het bouwen van sterke, gemotiveerde teams. Ze brengt niet alleen haar kennis en ervaring mee, maar ook een enorme passie voor het vak.


We zijn ervan overtuigd dat Eva een waardevolle aanwinst is voor uw organisatie en kijken uit naar de mogelijkheid om samen te werken.Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006QTuNQAW Eva