fbpx

Ik ben een gedreven PR & Marcomm manager die altijd gaat voor het beste voor de klant. Gezegend met een creatieve geest en gewapend met diploma’s in PR, Crisiscommunicatie en Taal. Bijgeschoold in Online Marketing en noties van SEO. Gewerkt in nationale media (tv + radio), nationale en internationale events, communicatie (freelance + agency). Gedreven, gepassioneerd, creatief en zeer communicatief (verbaal en non-verbaal). Polyvalente freelancer met brede interesse

Wetteren
Beschikbaar vanaf: 31 oktober 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Binnen marketing en communicatie is het is Jürgen zijn taak om de missie, producten en/of diensten van een bedrijf te promoten. Jürgen werkt daarvoor nauw samen met managementteams en leidinggevenden om het imago en de waarden van een bedrijf vorm te geven met behulp van de juiste methoden om deze aan het publiek te communiceren. Jürgen zijn belangrijkste verantwoordelijkheden zijn dan onder meer het identificeren van perskansen en het ontwikkelen van inhoud die kan worden verspreid via sociale media, websites, nieuwsbrieven, persberichten en andere distributiekanalen. Zijn belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat berichten worden afgestemd op de belangrijkste bedrijfsstrategieën en change management. Soms werkt Jürgen ook als de media-contactpersoon of formele woordvoerder van een bedrijf en geeft hij briefings en persconferenties.

Communications
PR
PR gestudeerd in Nederland, crisiscommunicatie
Evenementencommunicatie gekoppeld aan sponsordossiers, evenementen uitwerken, uitnodigingen
Marketing-communicatie, accountmanagement

Jürgen is een zeer vlotte, vriendelijke man met heel wat ervaring binnen marketing en communicatie die heel gedreven en gemotiveerd over komt.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000006h9rFQAQ Jurgen