fbpx

Jarenlange ervaring in diverse leidingevende functies op vlak van HR, teambegeleiding en coaching van medewerkers. Sinds ruim drie jaar actief in verschillende rollen als HRPB, Recruiter, HR Manager. Ik kan je helpen met alle soft HR-aspecten van jouw bedrijf zoals werving en selectie (van het overleg met de businessunit tot het onderhandelen en ondertekenen van de overeenkomst), individuele en teamcoaching, evaluatie en functioneren. Als HR-freelancer help ik je om een onderneming te laten groeien. Hiervoor is er een stevig fundament nodig. Dankzij onze kennis en vaardigheden op vlak van human resources kunnen we jou ondersteunen om te werken aan een onderneming met een goede balans op het gebied van personeel.

Beschikbaar vanaf: 8 februari 2024
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Recruitment & Selection BlueRecruitment & Selection WhiteTeam BuildingGDPR KnowledgeWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementCareer CounselingOutplacementNegotiating Trade UnionSocial Law

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Wim is freelancer in HR sinds 2017.
Voordien heeft hij altijd in loonverband gewerkt.
Enkele projecten die Wim als freelancer gedaan heeft:
- Project bij ING – (geparticipeerd aan het Redeploymentproject bij ING. Samen met interne collega's Hiring Managers vele interviews gedaan voor allerlei functies in het nieuwe ING.
Was een zeer boeiende opdracht.)
- Oiltanking (rekrutering + learning & development)
- Zorg Leuven (voornamelijk rekrutering van allerlei soorten profielen, zoals zorgkundigen, verpleegkundigen, boekhouders, poetspersoneel, …)
- Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (voornamelijk rekrutering)
- Coach bij kleien KMO waar hij de persooneelsmanager begeleid heeft
- Vzw ASTOR (heel het HR gebeuren op poten gezet, opstellen van policies, arbeidsreglement + rekrutering)

Wim heeft eerder toevallig veel opdrachten kunnen uitvoeren in de zorg maar hij staat zeker ook open voor andere sectoren en zou het zelfs boeiend vinden om opdrachten in andere sectoren te kunnen doen.

Wim is een heel vlotte, vriendelijke man die zeer ervaren en bekwaam over komt. Wim weet van aanpakken en smijt zich graag in een nieuw project.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0036N000004W3gYQAS Wim