fbpx

Mike

Digital Marketer

I'm a digital expert helping companies to achieve more success, results & discover new business opportunities with their (digital)marketing and/or ICT projects.

Eeklo
Available from: January 1, 2024
4 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

Corporate IdentityEmployer BrandingProgress ReportContent PlanContent Writing / Content MarketingExternal CommunicationsInternal CommunicationsMarketing CommunicationsStorytellingVisualServices MarketingEmail MarketingLead Generation And NurturingSocial Media AdvertisingPhotographyImage ManipulationVideo ProductionOnline MediaSocial MediaOnline Marketing PlanAnalyzing ResultsProject PlanningBrand StrategyCorporate StrategyCustomer/Buyers Journey

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

🌟 Freelancer Mike

👋 | GOOD TO KNOW:

👌🏻 Diploma Marketing Management / Post-graduaat Digital Marketing

👌🏻 Drietalig NL, ENG, FR


Mike is Project Manager die zich fulltime toespitst op het slaan van een brug tussen marketing, communicatie en de business. Doorheen zijn meer dan 15 jaar ervaring, nam Mike reeds volgende rollen in: 

- Project Manager 

- Marketing Manager 

- Branding Strategist 

- Communicatie Manager

- Business Analyst 

 

Mikes focus ligt zeer duidelijk op vlak van marketing, meer bepaald marketing & communicatie waarbij hij zeer sterk is in het geven van richting en advies. Dit zowel aan de mensen in het team waarmee hij samenwerkt, maar ook inhoudelijk. Een man die kan steunen op relevante kennis en ervaring, maar die er zeer goed in slaagt om de voeling te houden met het operationele team. Dit stelt hem in staat om lopende projecten zeer goed op te volgen en bij te sturen waar nodig. 


Ervaren in het opvolgen van een project, rekening houdend met de vooropgestelde budgetten. 

Hoewel zijn focus meer ligt op gebied van marketing, is Mike ook zeer sterk op vlak van IT. 


De rode draad in de rollen die Mike aangaat is het creëren van een uitstekende customer experience, dit door de wisselwerking tussen de MarComm en de andere afdelingen binnen een organisatie te optimaliseren! 


| ERVARING: 

- In het verleden heeft Mike reeds meermaals de Go2Market strategie voor KMO’s bepaald, opgezet en opgevolgd. 

- Bedrijven waarvoor hij reeds projecten uitvoerde: Sanofi, FedEx, Incrius, Cisco, Brainbridge, Attentia … 

- Voerde reeds projecten uit voor GIGHOUSE, met positieve feedback achteraf!


❤️ Mike is communicatief en een zeer sympathieke man die gebeten is door zijn job. Hij is enorm geïnteresseerd in alles wat met digitale marketing en communicatie te maken heeft en is dan ook zeer gedreven en gemotiveerd. Mike heeft heel wat ervaring en is hierdoor een sterk en bekwaam profiel. Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t00001EmeIZAAZ Mike