fbpx

Ghent
Beschikbaar vanaf: 30 juni 2023
5 day(s)/per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:

Ze startte haar carrière in soft HR maar heeft intussen een expertise opgebouwd in (internationale) payroll. Anima wil dit pad graag verder bewandelen en kijkt daarom uit naar een volgende opdracht met gelijkaardige jobinhoud! 😊


Anima in ’t kort

🤝 6 jaar ervaring als freelancer in HR

🔎 Zoekt zowel lange als korte opdrachten, zowel voltijds bij 1 klant als combinatie van meerdere opdrachten

🌍 NL (moedertaal), FR/EN (professioneel vaardig)

❤️ Anima is een goedlachse en spontane dame. Ze vertelt vol passie over haar vorige opdrachten en toont een aanstekelijk enthousiasme bij het beschrijven van haar gewenste jobinhoud. Anima is een doorzetter en zal ook bij moeilijkheden haar glimlach niet verliezen. Ze is daarnaast ook gedreven, wat blijkt uit het feit dat ze actief advies zoekt (o.a. bij het sociaal secretariaat of het sociaal toezicht) om zo eventuele twijfels uit de wereld te helpen en te zorgen dat alles correct genoteerd is voor een eventuele inspectie. Anima neemt niet enkel vakkennis, maar ook een positieve ingesteldheid mee naar haar klanten.


Expectations?

  • Job content | Payroll A-Z (incl. schaduwpayroll, expats, jaarwerken, …). Mag zowel nationaal als internationaal zijn, zowel bedienden als arbeiders and verschillende paritaire comités. Zelf geeft ze aan dat het PC van de zorgsector iets uitdagender is en dat ze daarvoor wel enkele dagen inlooptijd zal nodig hebben. Ook de migratie van interne payroll naar een sociaal secretariaat heeft ze al gedaan, waardoor ze die valkuilen alvast kan inschatten.
  • Sector | De sector is minder van belang voor Anima, maar de bedrijfscultuur speelt wel een belangrijke rol in haar keuze. Ze is op zoek naar een positieve werksfeer waar een wij-gevoel heerst. Samen hard werken, maar ook tijd maken om samen eens te lachen. Tijdens haar opdracht bij IKEA heeft ze bijvoorbeeld vrienden gemaakt die ze nu buiten de werkuren nog regelmatig ziet. Verder vindt ze een goede overdracht ook heel belangrijk, waarbij ze de juiste toegang krijgt tot gegevens om correct werk te kunnen leveren. Ze heeft namelijk een goede reputatie en om die niet om zeep te helpen, wil ze zeker geen fouten maken omdat ze over onvoldoende informatie beschikt.


Good to know

👌🏻 Master Sociale Wetenschappen (behaald in 2008) + extra opleidingen gevolgd

👌🏻 Ze toonde ook een grote interesse om aan de slag te gaan bij een sociaal secretariaat. Ze werkt momenteel nauw samen met Attentia Service Team 92 en heeft daar enkel lovende woorden over. Ze ziet het echt als een meerwaarde om haar ervaring als interne payroller mee te nemen, want zo kan ze haar klanten nog beter adviseren.

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t000018z1VUAAY Anima