fbpx

Kim

HR Business Partner

Beschikbaar vanaf: 19 maart 2024
0 day(s) / per week
Own car
Homework
Weekend Work
Evening Work

Skills

AdministrationAssessmentChange ManagementGDPR KnowledgeWelcoming New EmployeesFollow-up Of Evaluation And TrainingHR ManagementEvent ManagementProject PlanningCorporate StrategyLeadershipManagement SkillsBusiness AnalysisBudget-budget-cost PlanningProgress ReportReporting (administrative)Services MarketingJournalismAcquiring CustomersPartner SearchSelect SuppliersSharepointCoding, Classifying And Archiving DocumentsForecasting, BudgetingOperational Analysis

GIGHOUSE opinion

GIGHOUSE-Score:
Kim omschrijft zichzelf als expert in generalist zijn. Hij heeft een achtergrond in HR, in finaciën, in gebouwenbeheer, ... Maar is nergens echt expert in de diepte. De rode draad voor Kim is dat het steeds met mensen is, hij houdt van het contact met mensen en de dynamiek tussen mensen. Hij heeft ervaring met processen en procesbewaking, dit vooral in de brede publieke sector, lokaal en bovenlokaal en op vlaams niveau. Maar ook in de private sector, de profitsector.

Wat recrutering betreft heeft Kim ervaring met de werving en selectie voor openbare besturen, dit gaande van heel uitvoerende profielen tot inhoudsmedewerkers met bepaalde expertises, administratieprofielen.


Kim heeft niet bepaald een expertise maar komt zeer energiek en gemotiveerd over

Heeft ervaring met soft en hard hr

Hij is een echte generalist

heeft al met sd worcks gewerkt
kent ook wel payroll

Interested in this profile?

Interested in this profile?

      I would like to be notified of communications about events, application tips, contests, surveys, etc....

      0031t000018ykONAAY Kim